Skocz do zawartości
molleno

Instaluja Mi Sie Dziwne Rzeczy A Co Najlepsze To Sie Dzieje Samo Z Siebie...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem i bardzo prosze o pomoc nie bardzo wiem czy w dobrym temacie sie wpisuje ale mimo wszystko prosze o pomoc bo wiem ze sa tu łepskie osoby :)

Na pasku startu przy zegarze otwieraja sie okna informacyjne po czym instaluje mi sie jakis program na pulicie i wyskakuje ikona nie wiem czy to ma zwiazek z jakims wirusem czy co np dzis zainstalowal mi sie remover spyware dziwne rzeczy :( kurzce zupelnie nie wiem co sie dzieje bo komp mi szleje No i zaczely mi sie grupowac wszystkie programy, str. internetowe itp rzeczy (tzn mam wszystko w jednej grupie wiecie tak jak to jest w momencie gdy mamy otwarte za duzo stronek i nie mieszcza sie one na pasku ale dziwne jest to ze wszystko teraz jest pomiieszane wszystko co w danym momencie otwieram jest w jednej grupie ) przypuszczam ze to moze przez trojana bo podczas skanowania wykrylo mi go ale panda nei mogal tego usunac .....ani mks tez jaklos niebardzo... i wszystko laduje mi sie w win32

dziekuje z gory i lecze na WAS !!!:):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj zainstalować "XoftSpy" może pomóc w usuwaniu. Jest to bardzo dobry program usuwający różnego rodzaju złośliwe programy typu spyware, malware, adware, hijcker, flooder, także keyloggery, trojany, robaki i inne. Radzi sobie również z dobrze znanym i często instalującym się na komputerze programem Spy Sherif.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz skanowac to tym:

http://linorg.ciagri.usp.br/ftp/pub/window...ssfsetup1_0.exe

http://download.ewido.net/ewido-setup.exe

Przed skanowaniem zrob update definicji, po przeskanowaniu odinstaluj oba programy.

Oczywiscie log z hijackthis tez sie przyda (i to bardzo).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzeikuje za pomoc i mam nadzieje ze jakos sobie poradze z tym co mi napisaliscie bo szczerze mowiac to po raz pierwszy bede miala z czyms takim doczynienia Ale mam nadzieje ze jakby co to moge pytac i zadawac chocby (dla was)blahe pytania i nie zostane wysmiana Trzymajcie sie cieplutko i jescze raz dziekuje napisze czy udalo mi mi sie zwalczyc to cholerstwo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiece co i juz mam problem kurcze :( Czym mogflabym prosic o podanie tego seriala lub chociaz stronke na ktorej moge go znalezc dziekuje z gory (nie ukrywam ze wolalabym zeby mi ktos od razu go podal bo przynajmniej nie mialabym watpliwosc ze jest dobry:))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skorzystaj z rady z posta powyżej

dodam ,że darmowe programy również bywają niegorsze od tych płatnych

musisz się zaopatrzyć na przyszłość w antywirusa (avast,kerio darmówki),firewalla i coś wyłapującego inne świństwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi