stratuss Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Urzadzenie nie jest strasznie drogie. Oplaca sie je instalowac ? Jesli tak to w jakiej pozycji ? Akurat mam dwa wolne wejscia 5,25 ktorych nie bede mial zamiaru uzywac wiec moge je wlozyc tak aby wwiewalo powietrze do srodka lub w dol instalujac tak aby zajelo jedno miejsce 5,25. Wydaje mi sie ze w polaczeniu z dolnym Fanderem 90 i tylnim Arctic Coolerem moze ladnie poprawic obieg powietrza w kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tylko to zajmuje 3 sloty 5,25", bo masz tam wentyl 120mm. a czy jest sens, sam musisz sobie odpowiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 u mnie kama bay bardzo poprawil obieg w budzie (wczesniej nie mialem wentyla wdmuchiwajacego), temperatura procka spadla o ladnych pare stopni, a dysku o 25C !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Trochę drogie... Sam bym takie coś zrobił. Kawałek siatki + Fender i będzie taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...