Kaeres Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 No wlasnie. Bo ponoc te nowe telewizory maja wejscie euro ktore obsluguje s-video i nie ma z tym zadnych problemow a te stare -moj AXION twoj CURTIS nie obsluguja euro z s-video :-/ Dlatego musze przerobic to jeszcze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 No wlasnie. Bo ponoc te nowe telewizory maja wejscie euro ktore obsluguje s-video i nie ma z tym zadnych problemow a te stare -moj AXION twoj CURTIS nie obsluguja euro z s-video :-/ Dlatego musze przerobic to jeszcze. CURTIS ma z 2,5 roku a ten SAMSUNG 28" (już z tych "prawie plaskich" seria "NEW AGE 28" :lol: ) ma z 8 lat!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Juz sobie sam poradzilem. Kolesiowi z serwisu trzeba nagadac. Tempy palant. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Jak to w końcu połączyłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Euro - svideo pin 17 z pinem 1 (Y ground) pin 13 z pinem 2 (C ground) pin 20 z pinem 3 (Y luminance) pin 15 z pinem 4 (C chrominance) A rospiska pinow jest nastepujaca EURO (inaczej SCART) S-video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Euro - svideo pin 17 z pinem 1 (Y ground) pin 13 z pinem 2 (C ground) pin 20 z pinem 3 (Y luminance) pin 15 z pinem 4 (C chrominance) A rospiska pinow jest nastepujaca EURO (inaczej SCART) S-video Czyli tak jak pisałem miałes źle polutowne kable?? Tak jak w moim przypadku.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 mam herca 9100.. mam podlaczona do niego przejsciówke S-Video <->Chinch.. a do tego podpięte EURO.. i tez mi nie wyrywa televizorka.. wczesniej na tych samych kablach i GF2MX wszystko bylo spoko.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 mam herca 9100.. mam podlaczona do niego przejsciówke S-Video <->Chinch.. a do tego podpięte EURO.. i tez mi nie wyrywa televizorka.. wczesniej na tych samych kablach i GF2MX wszystko bylo spoko.. U mnie jest to samo, co można z tym zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...