daro.jarosz Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam serdecznie! Jestem od kilku dni posiadaczem tego router-a. Nie mogę wejść na stronę konfiguracyjną. Bardzo proszę o pomoc. Podłączyć chcę pod niego Neostradę. Jednen komp ma Win XP Pro SP2, drugi natomiast Win XP Pro SP1. Sieciówki zintegrowane, jedna na płycie MSI (chipset VIA) , druga na płycie Dell (chyba 3com). Za wszelką pomoc z góry dziękuję. Pozdrawiam daro.jarosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 1 reset routera 2 dhcp wlaczone na kompie 3 instrukcja ( IP linksysa, login, haslo ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro.jarosz Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 OK. Już dałem radę. Ustawiłem wszystko ręcznie i poszło. Teraz mam problem następujący: 1. Nie mam połączenia pomiędzy kompami 2. Nie mogę zmienić firmware 3. eMulek przeszedł mi na LowId Cały czas jeszcze szukam na forum rozwiązania, ale może ktoś się zlituje ;P Jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc. Pozdr daro.jarosz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 na wszystkich kompach : pozyskuj ip automatycznie na routerze przekieruj porty do emule w zakładce alications&gaming sprawdz czy masz na routerze włączone DHCP Server - Enable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) Nie mam połączenia pomiędzy kompamimusisz zrobic siec ( nazwa dla sieci i nazwy kompow jak XP sp2 to tu masz dalej-->> http://infojama.pl/sections.php?op=viewarticle&artid=81 Nie mogę zmienić firmwarenapisz co to znaczy? Edytowane 5 Marca 2006 przez avecezary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...