qbattp Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam jestem nowym uzytkownikiem mam pytanie?! kiedu właczam komputer i laduje mi sie sytem (winxp+sp2) to kiedy pojawi sie napis "zapraszamy" nagle komp soiada i uruchamia si eod nowa. zastanawiam sie czy nie jest to problem z plyta glowna czy moze jest to problem programowy. przeinstalowalem system a mimo to to samo sie dzieje z kompem. kiedy jednak dalem domyslne ustawienia w biosie komputer zadzialal i poki co odpala sie normalnie? nie wie mco robic prosze o pomoc. z gory dzieki qba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Cos musiales ustawic w Biosie, metoda prob i bledow latwo dowiesz sie jakie ustawienie nie pozwala na start Xp..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 podkręcałeś coś ? być może miałeś ustawione za wyskoie taktowanie pamięci lub procka i dlatego chodziło niestabilnie. jaki masz zasilacz :P ? podaj dokładnie reszte swojego sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) kt600 nie ma blokady pci/agp (trzeba odpowiednio dobrac dzielnik), wiec jsli cos podkrecales moze nie wytrzymywac dysk lub ktoras z kart. Edytowane 2 Marca 2006 przez basik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...