bortas Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 moi rodzice ostatnio dali mi zadanie bojowe: mam odnalezc ich znajomych (w sumie ja tez ich znam), mieszkali kiedys w Grodnie, i wiele lat temu (ok. 15) wyjechali do USA i musze ich jakos odnalezc? co robic/ gdzie szukac? Dawny adres zamieszkania w USA jest juz nie aktualny, nie mieszkaja tam a nowi lokatorzy nie maja pojecia gdzie sie przeprowadzili:( probowalem szukac w necie, bo mieli 2 dzieci, moze ktores z nich prowadzi jakas strone czy cos ale jakos na razie bez efektow:( jakby ktos mial jakis pomysl jak i gdzie szukac... bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 zamiast pytac nowych lokatorow - spytaj sasiadow.. prdzej beda cos wiedziec.. (nr.tel, miejsce pracy, znajomch tych znajomych ;) ) pozatym przeszukaj ICQ.. moze cos zajdziesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Znajomych :wink: a potem jakas laska bedzie na policje chodzic ze ktos ja sledzi i ma gluche telefony :lol: :lol: :lol: :lol: A serio to jak wiesz chociarz w jakim miescie to sprawdz w netowej ksiazce tel tego miasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 jak maja dzieci to moze te dzieci uzywaja kompa a jak uzywala kompa to maja na 99.5% neta (u nich jest z...ie tanio) i moze uzywaja popularnych programow do kompunikacji np. GG , msn, itp... ??? moze to pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ICQ przejrzalem - jak na razie nic :( Igor (ty stary kawalerze) co do nekania- wybacz ne stosuje twoich praktyk :) a takpowaznie to przeprowadzili sie i nie mam pojecia gdzie i jak ich szukac Crazy... co do kumunikatorow to przydalby sie taki typowo amerykanski (jak u nas gg) ICQ juz odpada czego innego popularnego oni uzywaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 a zebym to ja wiedzial...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joso Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 W stanach popularne jest AOL, chyba jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 moi rodzice ostatnio dali mi zadanie bojowe: mam odnalezc ich znajomych (w sumie ja tez ich znam), mieszkali kiedys w Grodnie, i wiele lat temu (ok. 15) wyjechali do USA i musze ich jakos odnalezc? co robic/ gdzie szukac? ... powiem 1 masz po prostu b. trudne zadanie - w krajach anglosaskich nie ma czegos takiego jak zameldowanie itp - u nas szukas po urzedach a tam czegos takiego nie ma - raczej bedzie ciezko i muszisz miec ogromne szczescie - zycze powodzenia a ksiazki telefoniczne to chyba dobry trop - o ile wiesz w jakim miescie mieszkaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...