Skocz do zawartości
bortas

jak kogos odnalezc?

Rekomendowane odpowiedzi

moi rodzice ostatnio dali mi zadanie bojowe: mam odnalezc ich znajomych (w sumie ja tez ich znam), mieszkali kiedys w Grodnie, i wiele lat temu (ok. 15) wyjechali do USA i musze ich jakos odnalezc? co robic/ gdzie szukac? Dawny adres zamieszkania w USA jest juz nie aktualny, nie mieszkaja tam a nowi lokatorzy nie maja pojecia gdzie sie przeprowadzili:(

probowalem szukac w necie, bo mieli 2 dzieci, moze ktores z nich prowadzi jakas strone czy cos ale jakos na razie bez efektow:( jakby ktos mial jakis pomysl jak i gdzie szukac... bylbym wdzieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znajomych :wink: a potem jakas laska bedzie na policje chodzic ze ktos ja sledzi i ma gluche telefony :lol: :lol: :lol: :lol:

A serio to jak wiesz chociarz w jakim miescie to sprawdz w netowej ksiazce tel tego miasta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ICQ przejrzalem - jak na razie nic :(

Igor (ty stary kawalerze) co do nekania- wybacz ne stosuje twoich praktyk :) a takpowaznie to przeprowadzili sie i nie mam pojecia gdzie i jak ich szukac

Crazy... co do kumunikatorow to przydalby sie taki typowo amerykanski (jak u nas gg) ICQ juz odpada czego innego popularnego oni uzywaja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moi rodzice ostatnio dali mi zadanie bojowe: mam odnalezc ich znajomych (w sumie ja tez ich znam), mieszkali kiedys w Grodnie, i wiele lat temu (ok. 15) wyjechali do USA i musze ich jakos odnalezc? co robic/ gdzie szukac? ...

powiem 1 masz po prostu b. trudne zadanie - w krajach anglosaskich nie ma czegos takiego jak zameldowanie itp - u nas szukas po urzedach a tam czegos takiego nie ma - raczej bedzie ciezko i muszisz miec ogromne szczescie - zycze powodzenia

a ksiazki telefoniczne to chyba dobry trop - o ile wiesz w jakim miescie mieszkaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi