oldskul Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Czy to już koniec mojego dysku ? :( Ten Spin Up Time grrrrr... Edytowane 1 Marca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes_tg Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) A nie wydaje Ci się ze niektóre z tych danych są zakłamane? bo z moich obliczeń wychodzi ze masz komputer włączony 24h/dobe przez prawie 6 lat !! Bo z tego co wiem to 6 lat temu jeszcze nie było dysków 120 GB (chyba że się myle to niech mnie poprawi) :blink: Edytowane 1 Marca 2006 przez grzes_tg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Styczeń 2004 - data zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 A nie wydaje Ci się ze niektóre z tych danych są zakłamane? bo z moich obliczeń wychodzi ze masz komputer włączony 24h/dobe przez prawie 6 lat !! Bo z tego co wiem to 6 lat temu jeszcze nie było dysków 120 GB (chyba że się myle to niech mnie poprawi) :blink: Chyba ze w tym wypadku ten rejestr podaje minuty... to by dawalo jakies 900 godzin pracy - niewiele jak na dwuletni dysk. Poza tym dysk byl uruchamiany ponad 2400 razy... albo korzystasz z kompa w bardzo dziwny sposob (praca 2 godziny dziennie a przy tym 20x restart) albo cos tu jest nie tak. Zreszta, nie jest to najwiekszy problem - "Realocated Sector Count" = 3 - to podstawa do wymiany dysku w ramach gwarancji. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...