Bieniu79 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam Posiadam monitor Belinea 10 20 35W. Wcześniej miałem go podłączoną do karty GameCube Radeon 9550 poprzez kabel cyfrowy. Parę dni temu zmieniłem kartę na Radeona X800 GTO produkcji Sapphire podłączyłem monitor tym samym kablem cyfrowym i niestety monitor pokazuje brak sygnału. Gdy podłącze do karty do tego samego wyjścia cyfrowego przejściówkę i kabel analogowy to wszystko ładnie działa. Ma ktoś jakiś pomysł co się stało? Czy to wina kabla? Kabel nie jest oryginalny tylko dokupiony przeze mnie. Niby na analogowym kablu wszystko chodzi ładnie ale skoro mam kabel cyfrowy to chciałbym go wykorzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniu79 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Naprawdę nikt nie umie niczego poradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...