grzesiek1090 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Witam wszystkich Planuje zakup monitora i nie wiem na ktory sie zdecydowac. Rozwazam zakup dwoch modeli: -Philips 107 P50 -Samsung 797MB Sklaniam sie ku Samsungowi ze wzgledu na mniejsza plamke i mniejsze rozmiary (konkretnei głębokość). Czy Samsung w rodzielczosci 1024x768 ma odswiezania 100 HZ??? Prosze o wasze opinie, komentarze i rady odnosnie kupna tych monitorow. Dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witam. Też jestem za Samsungiem dla mnie ma lepszy jakościowo obraz (na kilku monitorach) ale CRT'ki niestety trzeba dokładnie "obadać" przed zakupem pod kątem zbieżności i ostrości. Polecam zabrać ze sobą programy do sprawdzenia monitorka. :) ps. 100Hz w 1024/768 wyciągnie spokojnie (1280/1024-85Hz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 philips ale mozliwe bledy geometri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...