zborekk Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam zamiar zakupić i założyć do obudowy wentylatorki. Dwa na zasysanie i dwa na wydmuch. Jakie polecacie? Myślałem o zakupie dwóch Arctic Cooling Fan Pro TC jako wyciągowe. Ale co z zasysającymi? Jaka będzie wydajność takiej operacji? Zaznaczam z góry, że nie zależy mi na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam zamiar zakupić i założyć do obudowy wentylatorki. Dwa na zasysanie i dwa na wydmuch. Jakie polecacie? Myślałem o zakupie dwóch Arctic Cooling Fan Pro TC jako wyciągowe. Ale co z zasysającymi? Jaka będzie wydajność takiej operacji? Zaznaczam z góry, że nie zależy mi na ciszy. człowieku poszukaj troche po forum, co któryś topic jest o wiatrakach :mur: :mur: , czym sie różnią wg. ciebie wyciągowe od zasysających ? bo wg. mnie tylko kierunkiem dmuchania więc jak obrócę wyciągowy w 2 stronę to mam zasysający, a waitraków możesz kupić jakie chcesz skoro nie zależy tobie na ciszy zarówno od 80-120mm jak i od fanderów, akas, papstów, noiseblockerów na sunonach i deltach kończąc. Nawet nie podałeś jakie duże mają być, ile chcesz kasy wydać kompletnie nic prócz tego ze chcesz 2 i nie zależy tobie na ciszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 AC z TC na wciagajace sie nie nadaja bo bedą się wolno kręcic, zasysając chłodne powietrze, btw. tak jak kolega wyżej napisał jest od groma topiców na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...