turtles5 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 przeciez lepiej to w polsce kupic :D bix 2 w sklepie tez jest za 200 zl ;) Kto szuka nie bladzi Gdzies widzial nowego, oryginalnego BIXa dwojke (BIXa, nie nexxxosa) za 200 zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) przeciez lepiej wziac coolteka dual exstream za 175zl http://www.xtremesystems.org/forums/showth...536#post1337536 u samhaina i u mate'a sa w tej samej cenie Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie no miałem tego eheima, inaczej bym się nie wypowiadał. Też był zamknięty w takim cylindrycznym pojemniku ale o troche większej średnicy. Wiesz jak jest realizowana ta regulacja przepływu? U dołu pompki jest taki suwak którym ustawia się jak bardzo wlot pompki ma być zaślepiony :blink: :-| :wacko: :ph34r: 8O omfg wtf?.... to dzieki ja sie wycofuje.... tego sie nie spodziewałem :mur: :wisielec: dzieki za info to kompletnie zmienia postać rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 przeciez lepiej wziac coolteka dual exstream za 175zl http://www.xtremesystems.org/forums/showth...536#post1337536 u samhaina i u mate'a sa w tej samej cenie po przejrzeniu tych wykresów faktycznie coolteka lepiej brać... chjyba moda na nexxosy sie skończy paradoksalnie jak pojawią sie oficjaklnie w Polsce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 W takich CENA-ch: 279.00zł to na pewno. No chyba że ktoś nie wie co z kasą zrobić lub odwaliło mu na punkcie własnego WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...