xacti Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 aha.. przejrze ;) dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Witam Czy pokazał się jakiś Bios do tego Asrocka, który miałby zawartą w sobie opcje zamiany mnożnika? Wiem, że zmiana mnożnika występuje gdy posiada się procka mobile. A może można jakoś łatwo przerobić bios'a? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Po co? Mnoznik na tej plycie ustawia sie zworkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 No wiem, ale mam zamontowanego Big typhoon'a i nie widzi mi się co chwilę wyjmować płytę z obudowy żeby go zmienić. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...