Skocz do zawartości
Gość Bari

Memtest

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka robie test memtestem tzn wlaczam go z dysku i cos sobie tam liczy i wyskakuja bledy :/ A kiedys nie wiem jak wlaczylem go ze podczas uruchamiania systemu sie wlaczyl i tam cos szlo do 100% i pod tym mialem jakie napisy na czerwwono .To oznacza ZE PAMIEC jest walnieta ?? Jak dokladnie wlaczyc ten memtest zeby6 dobrze sprawdzil pamiatki.dzieki i pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka robie test memtestem tzn wlaczam go z dysku i cos sobie tam liczy i wyskakuja bledy :/ A kiedys nie wiem jak wlaczylem go ze podczas uruchamiania systemu sie wlaczyl i tam cos szlo do 100% i pod tym mialem jakie napisy na czerwwono .To oznacza ZE PAMIEC jest walnieta ?? Jak dokladnie wlaczyc ten memtest zeby6 dobrze sprawdzil pamiatki.dzieki i pozdro

Wyglada na to ze padniete, ale dla pewnosci odpal prime i torture test "blend" to rozwieje watpliwosci... powinno sie dosc szybko posypac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglada na to ze padniete, ale dla pewnosci odpal prime i torture test "blend" to rozwieje watpliwosci... powinno sie dosc szybko posypac.

kto mi poda dobry program do konkretnego testu komputera, tak aby go zestresowac i zobaczyc jak pracuje w extr. warunkach (cpu temp, itp)

dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto mi poda dobry program do konkretnego testu komputera, tak aby go zestresowac i zobaczyc jak pracuje w extr. warunkach (cpu temp, itp)

dzieki

Zabic to za malo

http://isdn.sytes.net/tweak/prime95.exe

Small FFTs - procesor

In Place Large FFT - maksymalne wydzielanie ciepla

Blend - pamec ram

Jak w prime nie bedzie bledow to 3dmarkiem go jeszcze pomeczyc...

Edytowane przez best-boy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabic to za malo

http://isdn.sytes.net/tweak/prime95.exe

Small FFTs - procesor

In Place Large FFT - maksymalne wydzielanie ciepla

Blend - pamec ram

Jak w prime nie bedzie bledow to 3dmarkiem go jeszcze pomeczyc...

hehe zabic to za malo?? hmm tez tak mysle, ale dzieki bardzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak poszedlem do sklepu komputerowego gdzie skladalem kompa ,a pracuje tammoj znajomy i w zwiazku z tym na poniedzialek zamiast tych no name bede mial 512 ddr pc 3200 Kingstonika :] heh wiec problem z glowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi