Skocz do zawartości
IceManSpy

Sempron 64 2800+ I Jego Temperatura

Rekomendowane odpowiedzi

Mam epoxa tego w podpisie i mi pokazuje 50 niezadko , a bude mam dobrze chlodzona stoi koło okna i jest na procku freezer . A swoją drogą to wyjmij ten biedny komputer z pod biurka bo sie tam spoci :) i wyciągający wiatrak z tyłu też by się przydał. Nie buj sie rozkręcać kompa, szybciej coś zepsujesz to szybciej się bdziesz uczył.

hehe no dokladnie mam tak samo, buda to chieftec medium tower dragon, z tylu wywiewający 120x120, z boku 1x92mm dmuchający na freezera, na dole z boku 1x80mm dmuchajacy na grafe, z przodu 2x80mm. temperatura w obudowie 24c. A procek na 1.5v ma w PRIME 49c, więc o jakies 10c za duzo. Moze EPoX wypuścił jakies wadliwe czujniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zle mu radzisz ja sie ucze na bledach kolegi :wink: ale ten komputer to naserio z pod tego biurka wyciagnij

Wlasnie w tym problem. Nie moge jej wyjac :cry: :cry: GTW boi sie ze cos uszkodze itd. Zreszta nie wiem ile bym tlumaczyl ,ze tak bedzie lepiej i wogole.

Narazie chce ten wiatrak z tylu zamontowac. Jak on cos da to bedzie :lol2: ,a jesli nie to wyciagne go kiedy GTW opusci na dluzsza chwile dom :blurp:

I jeszcze jedno. Z boku obudowy mam ta tube ,ktora chyba odprowadza cieplo od procesora. Moze jak bym zdjal i zamontowal tam jeszcze jeden wentylator to by mi cos to dalo?? Wtedy bym mial taka sytuacje:

<---Zasilacz									Procesor							  ||							  ||							  \/<---Wentylator							  /\							  ||							  ||						Wentylator================================================= <- biurko (tzn scianka biurka ok 5 cm przerwy miedzy obudowa a scianka)

Da mi to cos??

Mala edycja:

Nic mi nie da wyjecie spod biurka poniewaz i tak bede mial "zatkane" z boku wejscia/wyjscia. Wiec chyba nie musze go wyjmowac?

P.S. Moja plyta glowna:

http://www.overclockers.ru/images/lab/2005/08/25/8heai-b.jpg

Edytowane przez IceManSpy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi