grzesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mam epoxa tego w podpisie i mi pokazuje 50 niezadko , a bude mam dobrze chlodzona stoi koło okna i jest na procku freezer . A swoją drogą to wyjmij ten biedny komputer z pod biurka bo sie tam spoci :) i wyciągający wiatrak z tyłu też by się przydał. Nie buj sie rozkręcać kompa, szybciej coś zepsujesz to szybciej się bdziesz uczył. hehe no dokladnie mam tak samo, buda to chieftec medium tower dragon, z tylu wywiewający 120x120, z boku 1x92mm dmuchający na freezera, na dole z boku 1x80mm dmuchajacy na grafe, z przodu 2x80mm. temperatura w obudowie 24c. A procek na 1.5v ma w PRIME 49c, więc o jakies 10c za duzo. Moze EPoX wypuścił jakies wadliwe czujniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 (edytowane) zle mu radzisz ja sie ucze na bledach kolegi :wink: ale ten komputer to naserio z pod tego biurka wyciagnij Wlasnie w tym problem. Nie moge jej wyjac :cry: :cry: GTW boi sie ze cos uszkodze itd. Zreszta nie wiem ile bym tlumaczyl ,ze tak bedzie lepiej i wogole. Narazie chce ten wiatrak z tylu zamontowac. Jak on cos da to bedzie :lol2: ,a jesli nie to wyciagne go kiedy GTW opusci na dluzsza chwile dom :blurp: I jeszcze jedno. Z boku obudowy mam ta tube ,ktora chyba odprowadza cieplo od procesora. Moze jak bym zdjal i zamontowal tam jeszcze jeden wentylator to by mi cos to dalo?? Wtedy bym mial taka sytuacje: <---Zasilacz Procesor || || \/<---Wentylator /\ || || Wentylator================================================= <- biurko (tzn scianka biurka ok 5 cm przerwy miedzy obudowa a scianka) Da mi to cos?? Mala edycja: Nic mi nie da wyjecie spod biurka poniewaz i tak bede mial "zatkane" z boku wejscia/wyjscia. Wiec chyba nie musze go wyjmowac? P.S. Moja plyta glowna: http://www.overclockers.ru/images/lab/2005/08/25/8heai-b.jpg Edytowane 5 Marca 2006 przez IceManSpy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceManSpy Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Tutaj mem pewien post ,ktory jest dopelnieniem tego tematu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=188840 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...