mosciu22 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Czy ktoś zwiększał już napięcie zasilające GPU na kartach 6800XT? (Nie znalazłem nikogo takiego w wątkach o starszych kartach z serii 6800) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reoddai Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) mam ta karte ale nei zamierzam sie bawic w zmiane napiecia... juz przy podkrecaniu wydaje jakies odglosy a nie pwoinna wiec lepiej nie ryzykowac... pozatym po co sie bawic w cos takiego jak i tak ta karta po oc jest bardzo dobra, na we wsztstkie gry na niej pograsz wiec po co ci te dodatkowe 2-5fps po zmianie napiecia i wiekszym oc?? dla frajdy czy moze dla wiekszej ilosci punktow w 3dmarku :> Edytowane 2 Marca 2006 przez Reoddai Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Hmmm, w podpisie widzę, że Twoja karta podkręciła się dużo wyżej niż moja dlatego pytam się o zwiększenie Vcore bo też bym tyle chciał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reoddai Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ja nie musialem :P i niezamierzam sie w to bawic :] wole zeby moja karta pozyla wiecej, a to ile sie p oasiagnie w smarkach nie zalezy od samej karty 1. stabilnosc systemu 2. reszta podzespolow 3. sterowniki 4. chlodzenie karty (ja przy dobrym chlodzeniu wycisnolem 430mhz a gdzies czytalem ze dopiero po zmidowaniu napiecia udalo sie im wycisnac 400mhz :P a mi to bez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciu22 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 pozatym po co sie bawic w cos takiego jak i tak ta karta po oc jest bardzo dobra, na we wsztstkie gry na niej pograsz wiec po co ci te dodatkowe 2-5fps ..mocy nigdy za wiele!:) zawsze znajdzie się coś w pewnych ustawieniach co spowoduje zadyszke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...