Hipo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Witam. Kumpel zmieniał wczoraj wiatrak na procu i nie wiem co zrobił ale skutkiem jego działalności :D jest padnieta płyta i proc. Proc napewno zaliczył zgon ale do płyty nie mam pewności bo po włączeniu kompa normalnie wszystko startuje (dysk cd rom) ale ekran jest czarny. Może ktoś wie w jaki sposób ją sprawdzić na 100% że jest martwa. Kolejna sprawa to zaliłka, gdzieś widziałem na forum ale nie mogłem znaleźć: jakie kabelki należy zmostkować we wtuczce zasiłki żeby zacząła pracować bez podłączania do płyty( chcę ją sprawdzić ale obawiam sie o swoją płytę). Dzięki za każdą pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Chyba to robiłeś :wink: jak nie to spróbuj zresetować BIOS.Płycie nie powinno się nic stać po wymianie wentylatora :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Chyba to robiłeś :wink: jak nie to spróbuj zresetować BIOS.Płycie nie powinno się nic stać po wymianie wentylatora :) Nie wiem jak kumpel wymieniał ten wiatrak ale spier**** kompa, na szczęście swojego :lol: no ale sie chłopak stresuje więc chce mu pomoc (Jak kupi nową płytę to sam założe wiatrak :lol: :lol: :lol: ) no a co jeszcze z zaliłką ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalmi Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 nie mam fotki nigdzie pod reką, ale jak złapiesz wtyczke do płyty głownej w zasiłce i bedziesz na nia patrzył tak że ząbek od zapinki do gniazda bedzie na górze to styki ktore trzeba połączyć to: czwarty od lewej na górze z czwartym od prawej na dole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zielony z czarnym (którymkolwiek). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 TU masz schemacik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Dzieki za pomoc. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ale najpierw zresetuj bios bo umnie to normalak byl ten czrny ekran. taki czerwony zworek trza wyjac na 10sek ale przy wylaczonym kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...