Kean Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Czy ktoś z Userów ma wersję pompki z czujnikiem prędkości obrotowej?np. Wawroch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 @AndyN - m2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 19 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2006 Ma ktoś Lainga w wersji 600 l/h? Jak wypada głośność tej pompki? W porównaniu z wersją 420 l/h? Z nią też są te problemy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Nowy "poprawiony" Laing jest od wczoraj w moim posiadaniu, jak tylko przyjdzie rez, zaczynam testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Czekam niecierpliwie, skad go masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Nowy "poprawiony" Laing jest od wczoraj w moim posiadaniu, jak tylko przyjdzie rez, zaczynam testy.Masz możliwość zrobienia zdjęć pompki i pudełka? Czekam niecierpliwie, skad go masz? Skąd go masz, GIZIU? :)Samhain Edytowane 20 Października 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Skąd go masz, GIZIU? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Czekam niecierpliwie, skad go masz?od mr. Samhaina, jesteśmy posiadaczami dwóch egzemplarzy Masz możliwość zrobienia zdjęć pompki i pudełka? Samhain Wizualnie to zmieniło się tylko pudełko na większe i instrukcja jest teraz po angielsku i jest trochę obszerniejsza. Z lewej strony: stary Laing, z prawej nowy. Może podłącze dwa Laingi i CrossWater jak ta lala B-) Edytowane 20 Października 2006 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Ja też chcę :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Pojawiły się podróbki DDC, może to one są przyczyną kłopotów z hałasem? Więcej info: Fake Laing DDCs doing the rounds... (forum spcr). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Pojawiły się podróbki DDC, może to one są przyczyną kłopotów z hałasem? Więcej info: Fake Laing DDCs doing the rounds... (forum spcr).Przecież widać gołym okiem że są zupełnie inne. Najlepiej widać na spodzie. Ale thx za info. Edytowane 20 Października 2006 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Przecież widać gołym okiem że są zupełnie inne. Najlepiej widać na spodzie. Ale thx za info.Jak masz dwie pompki obok siebie to widać, ale jak trafi się np. na allegro, to wiadomo czego unikać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ja też już nową odebrałem z Cooling.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) Swietnie, skoro mamy juz 3 osoby bedace w posiadaniu nowej wersji, to moze ktos napisze jak sie pompy sprawuja? :) Edytowane 21 Października 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 najbardziej interesuje mnie opinia jacka, bo on ma pompę ze źródła dla nas wszystkich dostepnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Swietnie, skoro mamy juz 3 osoby bedace w posiadaniu nowej wersji, to moze ktos napisze jak sie pompy sprawuja? :)Ja napiszę coś najwcześniej we wtorek jak przyjdzie rez do Lainga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja rowniez czekam na opinie testujacych nowa rewizje, potem bede sie staral o reklamacje od mcs'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 (edytowane) @kanathea - tez mam stamtad pompke, pytales juz Mate'a czy ma ta nowa rewizje? Edytowane 21 Października 2006 przez toolboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 @toolboy - jeszcze nie... prawde mowiac bede dzialal w momencie gdy wykopie papiery z ktoregos z kartonow (bog wie ktorego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ja dopiero zmienie pompkę jak będę instalował blok na mostek. A bloczek jest na razie niedostępny. Chyba że ktoś z was wie, gdzie można dostać Abadon i875 Pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Naprawde nikt z posiadaczy nowych pompek nie może podłączyć lainga? wsytarczą 2 wężyki po pół metra i miska z wodą. Nie trzeba przecież pompki do układu wpinać żeby zobaczyć czy działa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Właśnie w tym problem, wężyki mi sie skończyły zostało mi 5 cm Edytowane 22 Października 2006 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 Ja mam 12 metrów luzem i też czekam na testy... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 IIII COOOO Z TYYYYMMMIII TEEEEEEESTAAAAAMIIII POOOOPRRAAAAWIOOOONEEEEGOOOO LAAAAIIIINGAAAA? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedzia Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 no dawac dawac bo ja tez chce sobie kupic atman powiedzial dosc przy 2x lada i 3x blok ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 I co z tym testem? Tyle pompek wysłanych do nowych właścicieli i cisza :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 mam nadzieje, ze cisza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 :?: :?: CO JEST :?: :?: Skąd ten brak reakcji? Nowa edycja pompek też jest trefna i stąd przedłużające się milczenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 :?: :?: CO JEST :?: :?: Skąd ten brak reakcji? Nowa edycja pompek też jest trefna i stąd przedłużające się milczenie? Przy sprzyjających wiatrach :lol: jutro będe miec nowego lainga - testy głośności też jutro. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 (edytowane) @Grzechu - w koncu trafil sie konkretny user, ktory rzetelnie podejdzie do sprawy i udzieli szczegolowej informacji na temat nowej "poprawionej" v. lainga Edytowane 26 Października 2006 przez kanathea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...