Gość amd_athlon_64 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Siemka. Kupiłem pompke atmana 305 przerobionego na inline.Problem w tym że z pomki cieknie płyn.Uszczelniłem to miejsce przeżroczystym silikonem i terz zaczęło kapać z innego miejsca.Szlag mnie już powoli trafia bo pomka miała być 10000% szczelna:/Nie mma czasu jej wysyłać bo wc potrzbuje na jutro.Czym proponujecie ją uszczelnić aby byla już w10000000000% szczelna i żeby ten preparat szybko wysychał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Siemka. Kupiłem pompke atmana 305 przerobionego na inline.Problem w tym że z pomki cieknie płyn.Uszczelniłem to miejsce przeżroczystym silikonem i terz zaczęło kapać z innego miejsca.Szlag mnie już powoli trafia bo pomka miała być 10000% szczelna:/Nie mma czasu jej wysyłać bo wc potrzbuje na jutro.Czym proponujecie ją uszczelnić aby byla już w10000000000% szczelna i żeby ten preparat szybko wysychał. Zdejmij pokrywkre i w miejsce połaczenia daj warstwe silikonu i zamknij pompke bedzie idealnie szczelne, robiłem tak 2 razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amd_athlon_64 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Zdejmij pokrywkre i w miejsce połaczenia daj warstwe silikonu i zamknij pompke bedzie idealnie szczelne, robiłem tak 2 razyMam prośbe to moje pierwsze wc i nie zabardzo wiem jak ściągnąc ta pokrywę:)Możes zmi to jakoś wytłumaczyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Mam prośbe to moje pierwsze wc i nie zabardzo wiem jak ściągnąc ta pokrywę:)Możes zmi to jakoś wytłumaczyć??Odkreć ja o ile pamietam w lewa strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...