Ghost Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Wymieniam karte graficzna na ATI Radeon X1900XTX wiec potrzebuje pomocy przy wyborze plyty. Z gory dziekuje za pomoc... - ASUS A8N-E - EPoX EP-9NPA+Ultra - MSI K8N Neo4 Platinum - SAPPHIRE PURE Innovation PI-A9RX480 Edytowane 2 Marca 2006 przez Ghost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Ja bym kupił albo tego ASUS'a albo mojego ABIT'a AN8...z większym nastawieniem na abita bo widziałem i tego asusa i mojego abita i mniej więcej wiem co lepsze. :D PS. widze że jesteś z USA..więc pewnie masz dostęp do ABIT'a AN8 ULTRA...weź go a nie pożałujesz :D Edytowane 2 Marca 2006 przez AdamekSOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Ja brał bym Epoxa EP-9NPA+Ultra a tu masz test tego Epoxa vs. DFI. Edytowane 2 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 mój abit robi stabilne największe htt 387mhz więc ilośc mówi swoje :P ale fakt epox też jest bardzo dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) różnice w wydajności są w granicy błedu pomiarowego pewnie, więc kwestia gustu :) ja kupiłem Epoxa bo to takie mniej trendy DFI (nie kolorowa i bez bajerów) Edytowane 2 Marca 2006 przez adamm84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Czy ta karta graficzna nie zablokuje mi dostepu do portow IDE na plycie Epoxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 z tych to bierz Epoxa ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « i nie mówie tego dlatego że jestem Epox'owski fanem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Z tego co widac na Tom's Hardware Guide to ta karta moze mi zablokowac dostep do portow IDE na tej plycie Epoxa. Czy ktos moze to potwierdzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Nie ten dział!! :mur: Bierz epoxa i utnij troche grafy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 popieram grzecha epox bedzie najlepszym wyborem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 chyba ze dorwiesz A8N-E ponizej 300zł to bierz :) ja nie to bierz Epox-a :) (~370zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mach82 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Wymieniam karte graficzna na ATI Radeon X1900XTX wiec potrzebuje pomocy przy wyborze plyty. Z gory dziekuje za pomoc... - ASUS A8N-E - EPoX EP-9NPA+Ultra - MSI K8N Neo4 Platinum - SAPPHIRE PURE Innovation PI-A9RX480 Oczywiście Sapphire zdeklasuje rywali bez problemu -żadna z wymienionych pozstałych płyt nie może się z tą płytką równać. Gdyby brać pod uwagę DFI LP, to wtedy można by się było zastanawiać, a tak to wiadomo, że to sapphire będzie najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Oczywiście Sapphire zdeklasuje rywali bez problemu -żadna z wymienionych pozstałych płyt nie może się z tą płytką równać. Gdyby brać pod uwagę DFI LP, to wtedy można by się było zastanawiać, a tak to wiadomo, że to sapphire będzie najlepsza. Odkad posiadam komputer uzywalem tylko i wylacznie plyt ASUSa wiec nie wiem jak jest z innymi producentami. Czy ktos jeszcze uwaza ze ta plyta Sapphire jest godna uwagi? Zamowienie skladam jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...