Skocz do zawartości
mihn

Mx1000 - Akumulator

Rekomendowane odpowiedzi

W piątek kupiłem sobie MX1000. Od tego czasu już dwa razy ją ładowałem, użwając średnio po 12h dziennie.

Gadałem z dwoma kumplami którzy mają tą myszkę i mi powiedzieli że przy takim używaniu myszka trzyma 3-4 dni minimum.

Trafiłem na bubla który ma zrąbany akumlator czy co? :D

I jeszcze jedno, myszka ładuje mi się maks półtorej godziny, gdy w dokumentacji napisano że powinna się ładować 3-4h.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to samo ;) 3-4dni Max przy uzywaniu 6-10h dziennie. Generalnie w chwili obecnej to jest standard. Wzgledem ladowania, podobnie.

moja czymie 2-3 dni a pykam na niej ok 8godzin dzienie a ładuje ją ok 2,5 godziny.

Alw wogle to myszka super!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety, te pare tygodnie wg producenta to czysta mrzonka. Chociaz z tego co czytalem to poczatkowe rewizje zdaje sie trzymaly znacznie dluzej.

Rowniez jestem bardzo zadowolony ;) zadnych problemow i objawow zglaszanych przez ludzi wczesniej (skaczace kursory, problemy z usb itd).

Mam tylko 1 problem: slizgacze... fatalne sa :) kupilem ostatnio Steelpada QCKmini i myszka sprawia duze opory. Na klasycznej "plastikowej" podkladce za 2PLN bylo znacznie lepiej. Jest sens wymieniac slizgacze? Tzn na pewno bedzie lepiej, ale czy na tyle ? Ma ktos jakies doswiadczenia z QCK + mx1000/mx700 (ciezsze myszy) i slizgami?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam mx1000 i laduje co 4-5 dni

MYSZKE polecam wszystkim wygoda- I klasa ;)

ja mysle ze dluzej potrzyma jezeli bysmy ja na czas nieuzywania wylaczali bo przeciez laser caly czas bada powierzchnie ;)

Edytowane przez olinek2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja laduje raz na 10 dni.

Mam natomiast inny problem z ta myszka, choc byc moze to nie wina myszki.

W trakcie przechodzenia z jednego okna programu do innego myszka mi sie blokuje, wystarczy nacisnac jakikolwiek przycisk na klawiaturze lub poczekac kilka sekund by sie odblokowala.

Jest to starsznie irutujace, moze ktos z wam wie co moze byc przyczyna tego stanu (klawiature mam tez Logitecha na USB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi