CeKaeM Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Miałem ten sam problem, wystarczy ściągnąć łatkę na Windows XP. Nazwa tej łatki jest podana w readme z GTA3. :D Dobra, bede dobry wujek:): http://infojama.pl/modules.php?name=Downlo...p=getit&lid=185 :)) i zainstaluj.. poza tym stery do GPU:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 Heh, engine GTA3 raczej srednio smieszny, ale np. engine HITMANA2 po prostu wymiata 8O ! Hitman2 wogule zajebista gierka ! Jak ktos moglby mi podac namiary na nia...prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 8O 8O 8O po prostu :[ hmm najdziwniejsze zjawisko tzn ze najlepiej bedzie smigac na karcie 4 mb z 3d 8O hm ja takom moge miec w kazdej chwili 8) hehhes dziwne mam tak masakrycznie podkrecona grafe i tka gram w 630X480 16 bit 8O i haczy 8O wiem ze mam malo ramu 8O ale przy wybuchach nie potrzeba ramow hyba 8O hmmm bylo by swietnie gdyby nie emulowali tego gta3 z ps2 tylk oosobno :roll: no ale coz IQ nie maja frytcy :roll: hmm czyli mowice ze w biosie AGP dac na 2X i oczywiscie przydzielenie grafie pamieci operacyjnej dac na najnizsza ??? aha i jeszcze w Direkcie mam wylaczyc przyspieszcnie 3d ???? i wylaczyc open gl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 no wlasnie, mam niezlego konfiga przecie, a mimo to, gdy zaczyna padac deszcz, zaczyna sie zabkowanie, 'nawet' w 1024x768x32. czy to normalne?Miałem to samo na GF3 Ti200 @ 250/500... widzę, że nawet Ti4600 nie rozwiązuje sprawy tragicznego engine GTA3.... Jedyna pomoc to włączenie kodow na ładna pogodę, lub wyłączenie FSAA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 hmm, jak juz mowilem, problem rozwiazal sie po ustawieniu aprearture size na 4 mb, teraz jeszcze wlaczylem agp read (albo kufa write;) synch. (tak wlasciwie to co to za funkcja? - jak jest wlaczony to wszystko smiga szybciej...) i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 no wlasnie, mam niezlego konfiga przecie, a mimo to, gdy zaczyna padac deszcz, zaczyna sie zabkowanie, 'nawet' w 1024x768x32. czy to normalne? spójrz na mój config u mnie GTA smiga jak trzeba w rozdzialce 1280x1024x32 az milo rzadko schodzi ponizej 30fps. A w indzie XP gralem w 1280x1024x32x8anizo!!! i też luzik ale czasami spadało do 20fps :( ale przy moim procku to i tak niezly wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Mnie pomoglo wylaczenie cash-owania dla Video Ram i Bios Video Shadow Jak ktos ma Radka 8500 to polecam specjalna latke dla tych prockow http://www.ati.com/support/infobase/4046.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 to jest lata do catalystow 2.1 !!! 2.2 maja to w standardzie !! a naprawia jedynie mgle ! rozumiem ze wgrales ta late na 2.1 ??? a moze na 2.2 ?? jesli na 2.2 i to daje takie super efekty wydajnsciowe to tez moze spruboje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 hmm, jak juz mowilem, problem rozwiazal sie po ustawieniu aprearture size na 4 mb, teraz jeszcze wlaczylem agp read (albo kufa write;) synch. (tak wlasciwie to co to za funkcja? - jak jest wlaczony to wszystko smiga szybciej...) i agp fast write ?? pozatym jak ustawiam u siebie agp apreture size na 4 to q3 zwalnia mi o 50 fps 8O a gta chodzi tak jak chodzilo pozatym zapodalem stery BBA pobniewaz moja karta jest niemal identyczna z orginalna no i niewiem czym one sie rozna czy wogule sie roznia ale wydaje mi sie ze sa minimalnie szybsze mam power colora :D 3dm2k1se PBA=7400 BBA=7600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 to jest lata do catalystow 2.1 !!! 2.2 maja to w standardzie !! a naprawia jedynie mgle ! rozumiem ze wgrales ta late na 2.1 ??? a moze na 2.2 ?? jesli na 2.2 i to daje takie super efekty wydajnsciowe to tez moze spruboje :PWlasciwie zeby pograc to : 1 wgralem sterownik do DMA dla VIA ( nie 4in1) 2 wylaczylem cashowanie dla video 3 wylaczylem patchem smieci z gry 4 wgralem latke dla Radka 8500 5 podkrecilem Radka :) I jakos gram ;) 800/600 16 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 :D u mnie nie ma takiego czegoś ... _szybki może to gta3 nie wyrabia za twoim sprzętem ? 8O :wink: :D hehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Boze drogi !!! Takie problemy z tymi radeonami. Wyciep ten szmelc na zlom. Wyjdzie Unreal 2 i bedziesz musial zrobic jeszcze z 2 salta zeby gra ruszyla. Dzizas, co za karta :evil: heheheh o kurde ale mnie ozbawiles do lez heehee o kurde to najlepsza odpowiedz jaka widzialem te 2 salta mnie rozwalily hhehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Racja to było naprawde dobre HAHAHAHAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Ja tam nie mialem zadnym problemow z Radkiem i GTA. Dobra przyznam sie :D Raz miałem, ale to z mojej winy bo wyłaczyłem limiter FPS i znikały mi textury czasem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 czy jest jakas komenda czy coś takiego co daje powiedzmy taki test jak w quake czyli takie timedemo i podaje klatki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 czy jest jakas komenda czy coś takiego co daje powiedzmy taki test jak w quake czyli takie timedemo i podaje klatki??? najprosciej bedzie za pomoca tego progsa :) www.fraps.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 oco w nim biega sorry ze pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2002 Wystarczy uruchomic a nastepnie uruchomic gre... PS. polecam readme na przyszlosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam nadzieję, że nikt wcześniej tego nie opublikował. Można zrobić następujący manewr: bierzemy furkę, podjeżdżamy do krawężnika w pobliże jakiejś panienki (ach te murzynki ;)) zatrzymujemy się i... pani się troszkę pokiwa i trzeba jechać w jakieś ustronne (może być ciemne) miejsce... a sprawdźcie potem ile mamy energii... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 OK, ale nie to forum - zaraz ląduje na grach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 chyba kazdy to zna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam nadzieję, że nikt wcześniej tego nie opublikował. Można zrobić następujący manewr: bierzemy furkę, podjeżdżamy do krawężnika w pobliże jakiejś panienki (ach te murzynki ;)) zatrzymujemy się i... pani się troszkę pokiwa i trzeba jechać w jakieś ustronne (może być ciemne) miejsce... a sprawdźcie potem ile mamy energii... :) spostrzegawczy jesteś :D heh ale lepiej później niż wcale :D a tak wogóle to oni nic nie robią daj widok z przodu bryki i siedzą sobie obok siebie :D ... :twisted: hehe tylko podskakują żeby bryka się trząsła :lol: haha... aaa... kiepskie amortyzatory mają w tych furach bo skrzypią jak cholera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Mam nadzieję, że nikt wcześniej tego nie opublikował. Można zrobić następujący manewr: bierzemy furkę, podjeżdżamy do krawężnika w pobliże jakiejś panienki (ach te murzynki ;)) zatrzymujemy się i... pani się troszkę pokiwa i trzeba jechać w jakieś ustronne (może być ciemne) miejsce... a sprawdźcie potem ile mamy energii... :) STAROC!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Znam to już, ale dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 Pamietacie te przerywniki reklamowe nadawane przez radiostacje w GTA3? Np sprzedazy netowej zwierzakow jako prezentow (petsovernight-dot-com) albo Dormatron'a - urzadzenia do szybkiego zrzucenia nadwagi? :D Sami rzuccie okiem: http://petsovernight.com/, http://www.sleepofflard.com/, http://www.lovemedia.tv, oraz http://pogothemonkey.com/ huehehhee :mrgreen:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 :D :lol: :o :lol: :D :lol: :o :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2002 lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Narazie sa 3 odpowiedzi na posta, ale za to jakie tresciwe :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Narazie sa 3 odpowiedzi na posta, ale za to jakie tresciwe :lol: Pozdr... A co tu mozna powiedziec innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...