Skocz do zawartości
Nyny

Grand Theft Auto 3

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że mój komp do rakiet nie nalezy ale spodziewałem sie że przynajmniej w 640*480 z min ustawieniami nie bedzie kopotów. Ściągnąłem nawet patche żeby gazety i takie tam nie latały i dalej nic. Nie da się płynnie jeździć samochodem ! Z drugiej zaś trony Mafia ustawiona na full'a na 800*600 leci znakomicie. Bitte um help lub porady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że mój komp do rakiet nie nalezy ale spodziewałem sie że przynajmniej w 640*480 z min ustawieniami nie bedzie kopotów. Ściągnąłem nawet patche żeby gazety i takie tam nie latały i dalej nic. Nie da się płynnie jeździć samochodem ! Z drugiej zaś trony Mafia ustawiona na full'a na 800*600 leci znakomicie. Bitte um help lub porady

Sprobuj pobawic sie opcjami graficznymi. Najwieksze obciazenie dla grafy robi distance. Daj na minimum a i tak wielkiej roznicy nie ma. Moze jeszcze trial wylacz - nie bedzie takich ladnych cieni ale bedzie szybciej. I musowo WŁĄCZ frame limiter.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój problem polega na tym, że żaden ze ściagniętych przeze mnie sterowników do grafy (GeForce2GTS Prolinka) nie działa porządnie. Na wszystkich sterownikach z wyjątkiem najnowszych (seria 40.XX) obraz jest rozmazany, a gra się ślimaczy do tego nie mam napisów ani w menu, ani w grze, zamiast nich mam prostokąty. Tekst był na jednym ze sterowników to była chyba seria 28.XX lub 30.XX, ale wtedy występował pierwszy z opisanych problemów. Najnowszew sterowniki rozwiazują problem z płynnością, tzn. jak na sprzęt który posiadam chodzi spoko, ale napisów nadal nie ma. Może ktoś miał podobny problem, i wie który będzie działał, wszystkich nie jestem w stanie ściągnąć i przetestować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem w GTA III... I nie jest to zwykly problem typu "mam kwadraty zamiast liter"... Jak uruchamiam gta to na moment zaskakuje (zmienia rozdzielczosc, potem wraca do tej desktop'owej - trwa to ok sekundy). Czym to moze byc spowodowane ??? Mam WinXP...

P.S.

To samo mam w Warcrafcie III i Collinie 2 (i pewnie w wielu innych, ktorych teraz nie mam zainstalowanych)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój problem polega na tym, że żaden ze ściagniętych przeze mnie sterowników do grafy (GeForce2GTS Prolinka) nie działa porządnie. Na wszystkich sterownikach z wyjątkiem najnowszych (seria 40.XX) obraz jest  rozmazany, a gra się ślimaczy do tego nie mam napisów ani w menu, ani w grze, zamiast nich mam  prostokąty. Tekst był na jednym ze sterowników to była chyba seria 28.XX lub 30.XX, ale wtedy występował pierwszy z opisanych problemów. Najnowszew sterowniki rozwiazują problem z płynnością, tzn. jak na sprzęt który posiadam chodzi spoko, ale napisów nadal nie ma. Może ktoś miał podobny problem, i wie który będzie działał, wszystkich nie jestem w stanie ściągnąć i przetestować.

Wpisz tylko w wyszukiwarce tego forum slowo GTA, a znajdziesz rozwiazanie na swoj problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem w GTA III... I nie jest to zwykly problem typu "mam kwadraty zamiast liter"... Jak uruchamiam gta to na moment zaskakuje (zmienia rozdzielczosc, potem wraca do tej desktop'owej - trwa to ok sekundy). Czym to moze byc spowodowane ??? Mam WinXP...

P.S.

To samo mam w Warcrafcie III i Collinie 2 (i pewnie w wielu innych, ktorych teraz nie mam zainstalowanych)

masz tu linka ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/patche/Q306676_WX...SP1_x86_PLK.exe to powinno poprawic ten blad

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S.

masz tu linka ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/patche/Q306676_WX...SP1_x86_PLK.exe to powinno poprawic ten blad

Przeciez napisalem ze problem nie lezy w kwadratowych literach... tego pacha juz dawno zainstalowalem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie nawet w readme gry pisze jak ten problem rozwiązać.

TO JAK JESTES TAKI MĄDRY TY PIE***ONY LAMERZE TO MI TO ZNAJDZ W README !!!!!!!!!!!! JAKBY CI SIE CHOCIAZ CHCIALO NA MOMENT OCZAMI POMRUGAC I PRZECZYTAC CALY POST TO BYS WIEDZIAL ZE NIE CHODZI O ZAINSTALOWANIE PACHA Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe !!!!!!!!!!! WIEC CI POWIEM TYLKO TYLE :

JAK JESTES TAKI KOZAK TO ROZWIAZ MOJ PROBLEM (OCZYWISCIE TY TO MASZ W README, WIEC DLA CIEBIE TO ZADEN PROBLEM... )

POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem juz rozwiazany...

Mianowicie zuwazylem ze moj mlodszy braciszek na swoim profilu wlacza gta bez zadnego problemu. wiec odinstalowalem wszystkie programy ktorych nie uzywalem, a ktorych nie bylo na profilu brata i... wszystko dziala OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawa jest prosta, na te literki mam sposob... Sosowalem go juz u kilku kumpli i bylo ok (u siebie zreszta tez). Zaraz po instalacji wywalacie sobie skrot na pulpit=> prawy przycisk=> wlasciwosci=> zgodnosc=> uruchom ten program w trybie zgodnosci z... => Windows 98/Me. I po klopocie :) Bez zadnych patchy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Win XP sux very much!! Strasznie dużo programów źle działa na tych windowsach, z grafiką też są dziwne problemy, a w moim przypadku często wieszaja się przy uruchamianiu. Ja miałem windę 2000, to wszystko chodziło cacy, ale starszy się uparł, że chce XP na swoim kompie, no i sie zaczęło. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Mam problem z Win XP Prof + SP1 +GTA3.

Po formacie dysku zainstalowałem winde, AGP drivers, NV dridvers.... i resztę. Winda poprosiła o aktualizację i potem o instalację ściągniętych składników. I tu zaczęły się schdy. Project IGI i Return to Castle Wolfenstein chodzę bez problemów a w GTA dźwięk jest a obraz jest czarny. W aktualizacji nie ma składnika Q306676 ale po jego doinstalowaniu nie ma zmiany. Zna ktoś jakiś "myk"na TO? Bo bym se jeszcze pograł w GTA.

Z góry dziękuję za pomoc.

P.S.

Aaa SZUKAŁEM i tego nie znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi