Crazy_Ivan Opublikowano 19 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2002 Już to wczesniej wyczaiłem :) jest jeszcze stronka lotniska Libery City (ale nie pamientam adresu, napewno jest link z głównej strony GTA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 tak btw to oni wyqpili te wszystkie domeny i porobili na nich te rzeczy, czy faktycznie takie firmy istnieja i wykupili tylko prawa do uzycia ich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Bajerrrrrr..... :D :lol: :o :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2002 Wykupili domeny w celu promowania gry, koszty praktycznie zerowe. Domeny sa tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 24 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2002 Wiem że mój komp do rakiet nie nalezy ale spodziewałem sie że przynajmniej w 640*480 z min ustawieniami nie bedzie kopotów. Ściągnąłem nawet patche żeby gazety i takie tam nie latały i dalej nic. Nie da się płynnie jeździć samochodem ! Z drugiej zaś trony Mafia ustawiona na full'a na 800*600 leci znakomicie. Bitte um help lub porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Wiem że mój komp do rakiet nie nalezy ale spodziewałem sie że przynajmniej w 640*480 z min ustawieniami nie bedzie kopotów. Ściągnąłem nawet patche żeby gazety i takie tam nie latały i dalej nic. Nie da się płynnie jeździć samochodem ! Z drugiej zaś trony Mafia ustawiona na full'a na 800*600 leci znakomicie. Bitte um help lub porady Sprobuj pobawic sie opcjami graficznymi. Najwieksze obciazenie dla grafy robi distance. Daj na minimum a i tak wielkiej roznicy nie ma. Moze jeszcze trial wylacz - nie bedzie takich ladnych cieni ale bedzie szybciej. I musowo WŁĄCZ frame limiter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Oprócz tego co radzi Kaeres, możesz sprawdzić nowsze/inne sterowniki niektorym to pomagało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzio Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 DZieki za rady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nara Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 Ja mam 2 kompy takie same tzn. duron 850, 256 ram, k7vza, geforce2 mx400 128bit, Win98se, sterowniki załączone do karty. Na jednym chodzi bardzo dobrze, a na drugim się zacina. Ma ktoś jakiś pomysł???? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2002 różne biosy w mobo w grafice różne sterowniki do grafy i mobo ustawienia w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maXus Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Mój problem polega na tym, że żaden ze ściagniętych przeze mnie sterowników do grafy (GeForce2GTS Prolinka) nie działa porządnie. Na wszystkich sterownikach z wyjątkiem najnowszych (seria 40.XX) obraz jest rozmazany, a gra się ślimaczy do tego nie mam napisów ani w menu, ani w grze, zamiast nich mam prostokąty. Tekst był na jednym ze sterowników to była chyba seria 28.XX lub 30.XX, ale wtedy występował pierwszy z opisanych problemów. Najnowszew sterowniki rozwiazują problem z płynnością, tzn. jak na sprzęt który posiadam chodzi spoko, ale napisów nadal nie ma. Może ktoś miał podobny problem, i wie który będzie działał, wszystkich nie jestem w stanie ściągnąć i przetestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 To znany problem z winXP GTA 3 i kartami nvidi... Rozwiązaniem jest zastosowanie odpowiedniego patcha (albo SP1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Szukaj poprawki microsoftu: Q306676 - polskiej wersji jak masz winxp PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam problem w GTA III... I nie jest to zwykly problem typu "mam kwadraty zamiast liter"... Jak uruchamiam gta to na moment zaskakuje (zmienia rozdzielczosc, potem wraca do tej desktop'owej - trwa to ok sekundy). Czym to moze byc spowodowane ??? Mam WinXP... P.S. To samo mam w Warcrafcie III i Collinie 2 (i pewnie w wielu innych, ktorych teraz nie mam zainstalowanych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Sorry... nie dokonczylem :):):) I po tym jak na moment zaskoczy to mnie wywala na pulpit, przy czym jest dalej uruchomiony (widoczny na pasku zadan - jak na niego klikne to dzije sie to samo :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mój problem polega na tym, że żaden ze ściagniętych przeze mnie sterowników do grafy (GeForce2GTS Prolinka) nie działa porządnie. Na wszystkich sterownikach z wyjątkiem najnowszych (seria 40.XX) obraz jest rozmazany, a gra się ślimaczy do tego nie mam napisów ani w menu, ani w grze, zamiast nich mam prostokąty. Tekst był na jednym ze sterowników to była chyba seria 28.XX lub 30.XX, ale wtedy występował pierwszy z opisanych problemów. Najnowszew sterowniki rozwiazują problem z płynnością, tzn. jak na sprzęt który posiadam chodzi spoko, ale napisów nadal nie ma. Może ktoś miał podobny problem, i wie który będzie działał, wszystkich nie jestem w stanie ściągnąć i przetestować. Wpisz tylko w wyszukiwarce tego forum slowo GTA, a znajdziesz rozwiazanie na swoj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam problem w GTA III... I nie jest to zwykly problem typu "mam kwadraty zamiast liter"... Jak uruchamiam gta to na moment zaskakuje (zmienia rozdzielczosc, potem wraca do tej desktop'owej - trwa to ok sekundy). Czym to moze byc spowodowane ??? Mam WinXP... P.S. To samo mam w Warcrafcie III i Collinie 2 (i pewnie w wielu innych, ktorych teraz nie mam zainstalowanych) masz tu linka ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/patche/Q306676_WX...SP1_x86_PLK.exe to powinno poprawic ten blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mam problem w GTA III... I nie jest to zwykly problem typu "mam kwadraty zamiast liter"... Jak uruchamiam gta to na moment zaskakuje (zmienia rozdzielczosc, potem wraca do tej desktop'owej - trwa to ok sekundy). Czym to moze byc spowodowane ??? Mam WinXP... P.S. To samo mam w Warcrafcie III i Collinie 2 (i pewnie w wielu innych, ktorych teraz nie mam zainstalowanych) masz tu linka ftp://ftp.gry.wp.pl/pub/patche/Q306676_WX...SP1_x86_PLK.exe to powinno poprawic ten blad Przeciez napisalem ze problem nie lezy w kwadratowych literach... tego pacha juz dawno zainstalowalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Każdy kto ma WinXP ma ten problem z GTA.Najlepiej ściągnąc poprawke microsoftu Q306676 i bedzie śmigało.Ja tak zrobiłem i jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Ludzie nawet w readme gry pisze jak ten problem rozwiązać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 21 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2002 Ludzie nawet w readme gry pisze jak ten problem rozwiązać. TO JAK JESTES TAKI MĄDRY TY PIE***ONY LAMERZE TO MI TO ZNAJDZ W README !!!!!!!!!!!! JAKBY CI SIE CHOCIAZ CHCIALO NA MOMENT OCZAMI POMRUGAC I PRZECZYTAC CALY POST TO BYS WIEDZIAL ZE NIE CHODZI O ZAINSTALOWANIE PACHA Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe !!!!!!!!!!! WIEC CI POWIEM TYLKO TYLE : JAK JESTES TAKI KOZAK TO ROZWIAZ MOJ PROBLEM (OCZYWISCIE TY TO MASZ W README, WIEC DLA CIEBIE TO ZADEN PROBLEM... ) POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODPOWIEDZ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar81 Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 wiesz co tez mialem taki problem i sie niezle wkur.....em ,potem zainstalowalem na nowo XP i juz mi sie to nie powtorzylo. Sproboj ,jak nie da rady nic innego. pozdrowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 23 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2002 Problem juz rozwiazany... Mianowicie zuwazylem ze moj mlodszy braciszek na swoim profilu wlacza gta bez zadnego problemu. wiec odinstalowalem wszystkie programy ktorych nie uzywalem, a ktorych nie bylo na profilu brata i... wszystko dziala OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 NA winshita Xp niektóre Gry po prostu nie chodzą... Ale są specjalne patche do tej i innych gier np. na stronie producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_micha_ Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Mialem podobny problem wlasnie z Colinem 2. Po odinstalowaniu najnowszych BETA detonatorow (40 cos :P) i zainstalowaniu 30.82 problem zniknal. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 29 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2002 Sprawa jest prosta, na te literki mam sposob... Sosowalem go juz u kilku kumpli i bylo ok (u siebie zreszta tez). Zaraz po instalacji wywalacie sobie skrot na pulpit=> prawy przycisk=> wlasciwosci=> zgodnosc=> uruchom ten program w trybie zgodnosci z... => Windows 98/Me. I po klopocie :) Bez zadnych patchy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Win XP sux very much!! Strasznie dużo programów źle działa na tych windowsach, z grafiką też są dziwne problemy, a w moim przypadku często wieszaja się przy uruchamianiu. Ja miałem windę 2000, to wszystko chodziło cacy, ale starszy się uparł, że chce XP na swoim kompie, no i sie zaczęło. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Z jakich korzystacie? Ja polecam http://gta3.gamesweb.com Gierka wyposarzona w mod Malucha i Bugatti EB 110 to jest to! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A ja polecam: www.gtaskins.com www.take2games.com www.gta3.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Witam. Mam problem z Win XP Prof + SP1 +GTA3. Po formacie dysku zainstalowałem winde, AGP drivers, NV dridvers.... i resztę. Winda poprosiła o aktualizację i potem o instalację ściągniętych składników. I tu zaczęły się schdy. Project IGI i Return to Castle Wolfenstein chodzę bez problemów a w GTA dźwięk jest a obraz jest czarny. W aktualizacji nie ma składnika Q306676 ale po jego doinstalowaniu nie ma zmiany. Zna ktoś jakiś "myk"na TO? Bo bym se jeszcze pograł w GTA. Z góry dziękuję za pomoc. P.S. Aaa SZUKAŁEM i tego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...