red46 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Hmmm..... no to co, nikt nie wie o co chodzi? Czyżbym się musiał pogodzić z tym że do następnego fomata ni pogram sobie w GTA3? Tylko wtedy będę musiał pamiętać żeby czasem nie wgrywać SP1. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Mam ten sam problem :? GTA3 po XP chodziło bez problemu, jednak gdy zainstalowałem SP1 -> D**A. Nic nie działa :!: :evil: A łaty jak na razie nie znalazłem. O ile istnieje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie na XP EN+SP1 nie ma kwadratów, gierka chodzi spoxik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Mam win XP pro corp PL + SP1 i GTA 3 chodzi normalnie, nawet nie musialem wgrywac latki ktora mialem do XP na cd z gta. Moze ja wgrales a w SP byla nowsza i dlatego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 A moze ktos podpowie co zrobic zeby gra poszla w moim configu (w podpisie) ?? Jakies konkretne programy do konfiguracji mile widziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Wlasnie, gdzies kiedys w necie widzialem do zasania radio do gta3. po posku , kolesie zrobili wlasna audycje radiowa , fajny bajer :) rayjko po polsku w gta3, tylko teraz nie moge tego nigdzie znalesc, a najlepsza moim znadniem stronka o gta3 ta "nano busted... czy jakos tak" nie dziala pomocy...moze ktos wie gdzie znajde to radio ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 www.gta.pl tam jest fajne radio sam je mam fajne teksty leca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 To nie radio ale warto...http://gta3.gamesweb.com/gtareactor/?page=2&action=detail&id=737 i do tego dobrze zlozyc sobie z soundtrack z Vice City wlasne radyjko w mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati18 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mam problem z Gta3.Na celeronie 1700, rivie tnt2 32, i 128ddr gra sie tnie dla czego?? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Mam problem z Gta3.Na celeronie 1700, rivie tnt2 32, i 128ddr gra sie tnie dla czego?? :( A czego się spdziewasz po takiej grafice, a minimalna pamięć wymagan to chyba 256. sciągnij sobie patcha usuwającego z ulic gazety itp. śmieci --==>więcej FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Na rivie moze calkiem niezle chodzic (zwlaszacza przy takim procu jak masz) sciagaj patche przyspieszajace gre znajdziesz je www.gry.wp.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 he he he... w opcjach gry wyłącz sobie rozmazywanie... a jeśli nie podziała... to j.w. ściągnij patcha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Rzeczywiście karta nie najlepsza ale tak jak moi przedmówcy twierdze że trzeba ściągnąc sobie patcha i powyłączać wszystkie zbędne efekty. Aha zależy to też od systemu jaki masz. Na XP mogą być problemy bo on potrzebuje troche ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jejq ja też mam rive i wiem że nie nadąża staruszka rysować tego wszystkiego..i ogolnie jest za wolna. Nawet na moim P41,8 sie tnie a po podkreceniu na 2,4 rowniez i to tylko za sprawa rivy ....poniewaz raz wymienilem ja na geforce'a 2 (jakiś chłam) i działało spoko. A co do tych śmieci , gazet, listqów to dobry pomysl aby odciazyc rive.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Wymien rive na cos lepszego ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 nie wyswietla tekstur (bledy w niektorych miejscach sa a w innych nie ma) gra pod winxp Prof sp1 . mam jakas latke z M$ (Q306676_WXP_SP1_x86_PLK.exe) ale nie chce sie zainstalowac pod SP1 .Moze ktos wie jak rozwiazac ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozi Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 hmm z tego co wiem i pamiętam do Gta 3 trzeba było faktycznie na gołego Xp'ka (bez Sp) zainstalwoać patcha do direct'a - ale ty masz sp .. więc ?? wina pewnie leży po stronie sterów od grafy czy coś ? Napisz jaką masz karte to moze coś sie poradzi Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 ssij detonatory 40.x ....instaluj patcha do XP i graj spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Wywal SP, zainstaluj patcha do DirectX (tego co podałeś) i najnowsze stery do karty. Miałem ten sam problem, po instalce pacha do DirectX wszystko ustało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ale lol niezly:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Jakie JAJCUNY!!! :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Niezły niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 fajne :) ale tak szczerze mowiac to ten czas mogliby poswiecic na dopracowanie enginu a nie na takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ale zescie wykopali dziada... :D Ale fakt, z tymi sajtami to niezla tuba :lol: Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Wlasnie gdzie ta gra trzyma sejwy 8) Bo przeinstalowalem winde i musze teraz zrobic to ponownie a sejwy z gry zginely mimo ze sama gra nie byla ruszana bo jest na innej partycji. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 byl ten temacik :) ale powiem Ci ze save zapisuja sie w moich dokumentach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Dzieki, fucktycznie sa w dokumentach poszczegolnych profili. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Czemu chaczš mi gry takie jak GTA3 Przecież mam duronka 1100 128 ramu rive 32 megowš barakudę 4. Co jest za słabe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Czemu chaczš mi gry takie jak GTA3 Przecież mam duronka 1100 128 ramu rive 32 megowš barakudę 4. Co jest za słabe? :lol: :lol: :lol: sorx, nie moglem sie powstrzymac :D :D "co jest za slabe" :D ..wszystko oprocz baraka4 :D :D (riva i gta3 = :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 za mało ramu, przynajmniej powinno być 256 i karta też za słaba jak na tą grę. Przydałby się jakiś GeForce lub Radeon nawet 9000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...