Kml Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wszystko do kitu. prucz hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wszystko do kitu. prucz hddwszystko do kitu. prucz hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Bez przesady, Duron ujdzie ale ram 256MB potrzeba i karta graficzna do wymiany, coś na poziomie Radeona 9000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 wszystko do kitu. prucz hddJa ci dam a mogego Duronka tez obrazisz .Mi gta3 zapier**** jak <span style="color:red;">[ciach!]</span> ale w 640x480x32 i tak samo chodzi na 800x600x16 .Tzn. płynnie :D .No ale i tak wymieniam karte na Radeona 8500le (od heculesa oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Glownie karta ehh riva to juz zlom !!! No i rama przydaloby sie wiecej (ze 256). Procek..... ujdzie w tlumie ;) Ale nie martw sie ta giera dziala slabo nawet na dobrych kompach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zainwestuj przynajmniej w GeForce2Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Dzięki za odpowiedzi. No to trza będzie allegro odwiedzić bo nówki troszkę droge a te sprżety się nie wyrabiają. :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Głównie grafa już słaba, no i troszkę ramu zamało, reszta spox. I jeszcze jedna sprawa jesteś nowy (choć Zaawansowanych też to dotyczy) pisz bardziej jasne tematy a nie "Czemu" bo to nic nie mówi, przecież chyba nie trudmo w paru słowach napisać czego dotyczy topic :?: :? wtedy jest szansa że więcej ludzi Ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Poza tym latwiej potem znalezc post z jasnym tematem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 GTA3 to jest tak posrana gra ze szkoda gadac prawie wogole nie mozna zmienic jakosci grafy do tego wymagania nawet na super kompie potrfi przyciac:?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 No te obrazki są dobre przynajmniej widzać ze reed sie troszczy zeby temat był "jaśniejszy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 juz byl taki temacik..... w necie sa dodatkowe pliki ktore usuwaja z gry latajace ptaszki, dym, deszcz, gazety itp, itp..... a wystarczy troszke poszukac......... a pozatym ten komp.... glownie grafika sie do niczego juz nie nadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 no przy moim konfigu (patrz nizej) nawet w 640x480x16 klatkuje:( Ta gra jest chora (pierdzielone konwersje z ps2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no przy moim konfigu (patrz nizej) nawet w 640x480x16 klatkuje:( Ta gra jest chora (pierdzielone konwersje z ps2). I dlatego trzeba kupić PS2. Tam GTA 3 chodzi idealnie. Tam jest też od paru miechów Vice City, a za jakiś czas GTA 4. A sądząc po tym jak zachowywała się na blaszaku GTA3, to Vice City będzie chodzić duuużo gorzej (jeśli nie popracują nad optymalizacją kodu), bo gra jest o wiele większa większa i bardziej szczegółowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no przy moim konfigu (patrz nizej) nawet w 640x480x16 klatkuje:( Ta gra jest chora (pierdzielone konwersje z ps2). Ja na celku 1.2 i g2mx gralem w rozdz. 800x600x16 oczywiscie z distance na min i mialem plynnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hmm probowalem juz tego dawno, panienka wsiada zawoze ja i cO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 J E Z U ! ! ! Jakie skapnięcie!!!! Bierzesz laskę do car`a. Zawozisz na jakąś polane, bez samochodów i pieszych. I panienka sprawdza resory. Jak już sprawdzi :-) z kija ją i odzyskujesz swoją kabone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 J E Z U ! ! ! Jakie skapnięcie!!!! Bierzesz laskę do car`a. Zawozisz na jakąś polane, bez samochodów i pieszych. I panienka sprawdza resory. Jak już sprawdzi :-) z kija ją i odzyskujesz swoją kabone.DOKŁADNIE.....reflex--temat makerze----RE5PECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 stare i to bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hmm probowalem juz tego dawno, panienka wsiada zawoze ja i cO?nic kasa ci leci i tyle ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 Mam nadzieję, że nikt wcześniej tego nie opublikował. Można zrobić następujący manewr: bierzemy furkę, podjeżdżamy do krawężnika w pobliże jakiejś panienki (ach te murzynki ;)) zatrzymujemy się i... pani się troszkę pokiwa i trzeba jechać w jakieś ustronne (może być ciemne) miejsce... a sprawdźcie potem ile mamy energii... :) ten "trick" opisywali nawet w cd-action.... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hmm probowalem juz tego dawno, panienka wsiada zawoze ja i cO?nic kasa ci leci i tyle ;) :lol:Nie tylko kasa leci, życie również podskakuje w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hmm probowalem juz tego dawno, panienka wsiada zawoze ja i cO?nic kasa ci leci i tyle ;) :lol:Nie tylko kasa leci, życie również podskakuje w górę.ale z wypowiedzi Fraag'a wynika ze mu wtedy zycie niechce podskakiwac i niewie dlaczego :roll: :lol: - pewnie staje na srodku skrzyzowania i czeka az panna zacznie "testowac" resory ;) a tu zonk tylko kasa leci a efektu brak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 No wlasnie to jest to zle zoptymalizowany kod. Moj znajomu na durniu800 128ramach i GF2 gral plynnie w 640x480. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 stary :))))) u mnie sie tnie jak wqurczysyn ;) no to niewiem jak ty w to grasz ;)) trzeba wymienic grafikee jakis geforce 3-4 lub radeon 8500minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 hehe nie ma to jak odgrzebywanie starych topicow :)) cos ostatnio coraz wieksza moda na to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 22 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2003 no widzisz to tak jest z ta gra. Wszystko zalezy od konfiguracji chyba bo widzialem gta3 dobrze dzialajace na takim Gforce jak ja mam. Juz nie gram, ale u mnie bylo tak, ze ostro klatkowalo tylko przy zmianie pogody (jak padal ten cholerny deszcz to stawalem gdzies na parkingu i czekalem az przestanie padac:), pory dnia itp. LuKaSeKbP, a probowales do twojego konfigu dolozyc jakies GF i wtedy zagrac bo ciekawi mnie czy tez klatkowalo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 jak jeszcze miałem durnia 1300 i gf2mx400/64 to powiedzmy było znośnie :? teraz jak niżej a itak czasem przytnie :? co za gra przypomina mi age of empire2 (strategia-- dla niekumatych)też miała zajebiste wymagania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Dlaczego nazwałeś ją "strategią dla niekumatych" ??/ bo chciałem ostatnio w nią pyknąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...