Skocz do zawartości
Nyny

Grand Theft Auto 3

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwne, u mnie, miesięcy parę na: AMD 815, 384 SDRAM, GeForce 3 Ti200 zero podkręcania. Śmigało GTA na 1280/1024.

BTW czemu piszecie że na "max detali" , o ile nie zapomniałem w GTA niema jako takich detali. Jest rozdzielczość i dystans wyświetlania, i parę bajerów, ale nie żadnych bajerów takich jak low/madium/high detail, może o czymś nie wiem? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, u mnie, miesięcy parę na: AMD 815, 384 SDRAM, GeForce 3 Ti200 zero podkręcania. Śmigało GTA na 1280/1024. 

BTW czemu piszecie że na "max detali" , o ile nie zapomniałem w GTA niema jako takich detali. Jest rozdzielczość i dystans wyświetlania, i parę bajerów, ale nie żadnych bajerów takich jak low/madium/high detail, może o czymś nie wiem?  :?:

a czy dystans wyswietlania i rozdzielczosc nie zaliczaja sie wedlug ciebie do ''detali''?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gf3 ti200 + 512ddr + 1,33+ ath i na 800x600 ze wszystkimi detalami na full chodzi pieknie....

na tym co nizej na max detalach i rozdzielczosci :) ale rozdzielke zmniejszam do 1024x768 i wlaczam antylizing na 2x bo przy wyzszych rozdzielczosciach monitor mi strasznie migocze :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie rozumiem gosciu zaklada temat bo chce komus pomoc a wiekosszosc postow , to mi chodzi zajebiscie na full details mi tez q<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i po co to poiszecie ? dla jaj ? czy moze chcecie komus pomoc?ja wam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie rozumiem gosciu zaklada temat bo chce komus pomoc a wiekosszosc postow , to mi chodzi zajebiscie na full details mi tez q<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i po co to poiszecie ? dla jaj ? czy moze chcecie komus pomoc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojojoj, ale stary post. A sam sie zaczalem smiac z tych salt :D

Nawet nie pamietam jak to pisalem :P

Vengeance, mi sie niekiedy przydaja takie odpowiedzi. Mozna szybko rzucic okiem na konfig takiego delikfenta i mozna z niego wiele wyczytac. Np. masz identyczny konfig ale mniej ramu i juz wiadomo, ze skoro jemu chodzi plynnie a mi nie to kupie ram, itd.

Ale faktycznie Vengeance, zapytaj Thorgala moze Ci pomoze w sprawie tej MAFII i GTA3 na Twoim sprzecie (bo to na pewno chodzi o R200 - swego czasu b. poczytne tematy na forum).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj ukazal sie patch do gta3 z trybem multiplayer:))))))))))))

co prawda nie testowalem go jeszcze i jest to wersja nieoficjalna ale powinna dzialac :P

Patcha mozecie zassac stad http://www.gta3mta.tk/

Ocencie go i podzielcie sie swoimi uwagami:))))))))))))))))))

pozdrawiam:PPPPPPPPPPPPPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Od kiedy zainstalowałem Windows XP pojawił się u mnie problem z GTA 3.

Wygląda to tak, że po uruchomieniu gry monitor zmniejsza odświeżanie ekranu na 60 Hz.

Czy ktoś spotkał się z takim problemem.

pozdrawiam,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Człowieku jesteś nowy ??? Użyj opcji szukaj!!!!!!!!!! Było już miliony razy!!!!!!!

P.S. Jest taki patch do windy XP który to poprawia.

Możesz go zassać stąd http://gta.wirtual.pl/gta/get.php?file_id=...SP1_x86_PLK.exe

A tu wersjapl do gry http://gta.wirtual.pl/gta/get.php?file_id=...file=GTA3PL.zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej poszukac na GTA3 center tam maja patcha wystarczy sciagnac go i juz macie. albo napisac do mnie to wysle jak kto woli

tylko podajcie mi czy wasz xp to wersja angielska czy polska.

saa2@poczta.onet.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi