Fraag Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 gf3 ti200 + 512ddr + 1,33+ ath i na 800x600 ze wszystkimi detalami na full chodzi pieknie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Mi chodzi płynnie... na max detals Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 No co ty;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Dziwne, u mnie, miesięcy parę na: AMD 815, 384 SDRAM, GeForce 3 Ti200 zero podkręcania. Śmigało GTA na 1280/1024. BTW czemu piszecie że na "max detali" , o ile nie zapomniałem w GTA niema jako takich detali. Jest rozdzielczość i dystans wyświetlania, i parę bajerów, ale nie żadnych bajerów takich jak low/madium/high detail, może o czymś nie wiem? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Dziwne, u mnie, miesięcy parę na: AMD 815, 384 SDRAM, GeForce 3 Ti200 zero podkręcania. Śmigało GTA na 1280/1024. BTW czemu piszecie że na "max detali" , o ile nie zapomniałem w GTA niema jako takich detali. Jest rozdzielczość i dystans wyświetlania, i parę bajerów, ale nie żadnych bajerów takich jak low/madium/high detail, może o czymś nie wiem? :?: a czy dystans wyswietlania i rozdzielczosc nie zaliczaja sie wedlug ciebie do ''detali''? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 gf3 ti200 + 512ddr + 1,33+ ath i na 800x600 ze wszystkimi detalami na full chodzi pieknie.... na tym co nizej na max detalach i rozdzielczosci :) ale rozdzielke zmniejszam do 1024x768 i wlaczam antylizing na 2x bo przy wyzszych rozdzielczosciach monitor mi strasznie migocze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 ja wam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie rozumiem gosciu zaklada temat bo chce komus pomoc a wiekosszosc postow , to mi chodzi zajebiscie na full details mi tez q<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i po co to poiszecie ? dla jaj ? czy moze chcecie komus pomoc?ja wam <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie rozumiem gosciu zaklada temat bo chce komus pomoc a wiekosszosc postow , to mi chodzi zajebiscie na full details mi tez q<span style="color:red;">[ciach!]</span>a i po co to poiszecie ? dla jaj ? czy moze chcecie komus pomoc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2003 Ojojoj, ale stary post. A sam sie zaczalem smiac z tych salt :D Nawet nie pamietam jak to pisalem :P Vengeance, mi sie niekiedy przydaja takie odpowiedzi. Mozna szybko rzucic okiem na konfig takiego delikfenta i mozna z niego wiele wyczytac. Np. masz identyczny konfig ale mniej ramu i juz wiadomo, ze skoro jemu chodzi plynnie a mi nie to kupie ram, itd. Ale faktycznie Vengeance, zapytaj Thorgala moze Ci pomoze w sprawie tej MAFII i GTA3 na Twoim sprzecie (bo to na pewno chodzi o R200 - swego czasu b. poczytne tematy na forum). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 Wczoraj ukazal sie patch do gta3 z trybem multiplayer:)))))))))))) co prawda nie testowalem go jeszcze i jest to wersja nieoficjalna ale powinna dzialac :P Patcha mozecie zassac stad http://www.gta3mta.tk/ Ocencie go i podzielcie sie swoimi uwagami:)))))))))))))))))) pozdrawiam:PPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 moglbys mi powiedziec jak to obsluzyc???? bo mnie wyskakuje jakis run time error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 O to ciekawe. Musze sobie ponownie sprawic gta3 i wybrybuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 21 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2003 mi dokładnie przy join server wypisuje runtime error cośtam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Witam, Od kiedy zainstalowałem Windows XP pojawił się u mnie problem z GTA 3. Wygląda to tak, że po uruchomieniu gry monitor zmniejsza odświeżanie ekranu na 60 Hz. Czy ktoś spotkał się z takim problemem. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 zmien odswierzanie w sterownikach karty graficznej lub uzyj programu riva tuner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja uzywam NVRefreshTool 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja uzywam NVRefreshTool 2.0Ja też, polecam bo jest bardzo prosty w obsłudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Momo Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 pomogło - dzięki!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Co się dzieje z napisami w menu na WinMe wszystko śmigało. Mam nowe strowniki i te spawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Było x razy, więc szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Człowieku jesteś nowy ??? Użyj opcji szukaj!!!!!!!!!! Było już miliony razy!!!!!!! P.S. Jest taki patch do windy XP który to poprawia. Możesz go zassać stąd http://gta.wirtual.pl/gta/get.php?file_id=...SP1_x86_PLK.exe A tu wersjapl do gry http://gta.wirtual.pl/gta/get.php?file_id=...file=GTA3PL.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Tak! jestem tu nowy. I nigdy się tym nie interesowałem Bo Xp mam od wczoraj!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 spoko to była tylko taka przestroga na przyszłość, że lepiej najpierw poszukać niż zakładać nowy topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 hey 'nowy' przyzwyczajaj się do tego zdanka.... " KORZYSTAJ Z OPCJI SZUKAJ" .. :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 8 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2003 MI tez sie zwalilo cos GTA3 napisów nie ma. Sa jakies kwadraty zamiast napisów. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 MI tez sie zwalilo cos GTA3 napisów nie ma. Sa jakies kwadraty zamiast napisów. :(Jaja se robisz czy na zajeciach z czytania wagarowałes ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 BYYYYYYYYYYYYYYYYYYLOOOOOOOOOOO SZUUUUUUUUKAAAAAAAAAAJJJJJJJJJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 BYYYYYYYYYYYYYYYYYYLOOOOOOOOOOO SZUUUUUUUUKAAAAAAAAAAJJJJJJJJJwlasnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 BYYYYYYYYYYYYYYYYYYLOOOOOOOOOOO SZUUUUUUUUKAAAAAAAAAAJJJJJJJJJwlasniea dokladnie:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24077 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 NIe robie sie jej, czasami sie w szkole wagaruje :P Problem zniknol po zainstalowaniu DirectX 9 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ac3r Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 najlepiej poszukac na GTA3 center tam maja patcha wystarczy sciagnac go i juz macie. albo napisac do mnie to wysle jak kto woli tylko podajcie mi czy wasz xp to wersja angielska czy polska. saa2@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...