Nyny Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 Ludzie napiszcie jak wam sie podoba ta gra i jak u Was chodzi. Bo mnie wymiotla z ziemi :D jest coool! Co do wymagan to musze przyznac ze gra lepiej by sie czula z 512 ramu, bo na 256 u mnie zaraz po uruchomieniu dysk troche doczytuje (moze to wina BETA wersji) Ale ogolnie jest cool Nowy york rox! P.S. jak zmienic rozdielczosc na wyzsza bo u mnie sie nie da:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Wlasnie zagralem w GTA3 i mnie zamurowalo. Grafika 3d moze nie jest wysmienita ale grywalnosc tak. Widok z gory jest bardzo dobry. Mam tylko male pytanie jak mozna zmienic rozdzielczoc?? Probowalem ale nie chce sie zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 rolka na myszce wybierasz jaka chcesz i potwierdzasz lewym myszy, pewnie dzialaja tez strzalki i enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 O w dupe ale jazda, GTA 3 jest przeszmata przed chwilą grałem, jest wprost zajeb***, można sobie grać z takiej kamery jak na dwójce i na jedynce, można sobie wwalić do radia mp3 żeby słuchać. Pozatym można sobie swoją twarz dać zamiast twarzy tego kolesia co sie nim biega 8) , spokojowo mi chodzi na 800x600 32 bit full details, zarombiście. Tylko jak chcecie z tą twarzą zrobić to skin sie pojawia dopiero po przebraniu sie.Już se wyobrażam jak za niedlugo powstaną miliardy skinów i będzie można grać np.Vegetą, Songiem czy jakimiś pokemonami 8) czy czymś innym. Jednym słowem zarombicho ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIELONY MEGAMEN Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 cze :) na początku myślałem że ta gta jest prosta, (przechodziłem sobie misje jak mi sie podobało) aż przyszło mi sie scigać z 3 kolesiami po mieście !!! totalna jazda !!! qwurwiam sie bo jest jedna bryka w salonie ale niewiem jak tam trafić :(:) ciągle zapominam :) NAPISZCIE JAKIE MACIE KŁOPOTY W GRZE :) narka i powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 ja juz jestem na wyspie czyli w drugim miescie.. :twisted: jakie bryczki jezdza to poezja. a zeby trafic do tego salonu z Banshee to jedz przez cale miasto na polnoc (o ile pamietam). stary jeszcze szmat gry przed toba :P najlepsza i tak jest wojna uliczna mafii z triada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 28 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2002 Gierka jest całkiem całkiem ale ma spore wymagania, żeby pograć płynnie w 1280x1024 detale na max + AAx4 trzeba mieć niezły sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 29 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2002 Mi chodzi zadowalająco na 1024x768x16 bit. i troche zmniejszone detale, czasem sie zatnie ale ogulnie to spoko i da sie grać. Jestem w pierwszym mieście na misji z bankiem co jak go orombe to mnie goni helikoptet ! Zaszmacioza !! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Heh, kolega mi powiedział, ze w nocy panienki ci wchodzą w gta 3 do samochodów, ja patrze podjeżdżam wanem a tu wsiada, no i na razie nic tylko mi sie kasa odejmowała z konta, wjechałem do tego zauka co sie tam sejwuje. No i w pewnym momencie samochód sie zaczął chybać na boki :P i patrze a mi energia sie zwieksza no i tak sie troche walili to jak ona wyszła z samochodu to miałem 125 energi !! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 To, ze czasem spowalnia i przyspiesza to wina sprzetu oczywiscie (i gry troche tez), ale mozna to troche zredukowac przez ustawienie Frame Limiter na ON. Ustawi wtedy limit na 30 fps i juz tak bardzo wtedy nie przyspiesza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 jestesm juz w 3 miescie i nie umiem latac samolotem :D strasznie to trudne niech ktos mnie poinstruuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiac Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 GTA3 ma duże wymagania i nie ma się co dziwić. Takie szczegóły jak w tej grze wcześniej nawet w bajkach się nie pojawiły i długo będziemy musieli na podobną grę czekać. Sprawa błędów to inna historia - grałem w GTA3 na 4 różnych kartach graf. i mam mieszane uczucia jeśli o dopracowanie kodu chodzi. Na Athlonie 2000+ i GFTi4600 całość hula w 1024x i aniso8x przy 2/3 detali. Na Radeonie 8500 w 1024x i aniso16x nie ma problemów, ale przy 1/3 detali. Na GF3 podobnie, ale GF4MX to totalna porażka. W 1024x bez filtorowania anizotropowego (nie wiem jak to na MX włączyć, niby nvmax ma taką opcję, ale nie chce działać) wyciąga jakieś... 12-24 fps! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 7 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2002 Witam. Mam problem z GTA3, miałem zainstalowany W98+DirectX8.1PL+oryginalne stery(prolink) i wszystko było OK. Po formacie zainstalowałem TYLKO WinXP prof. + DirectX8.1PL dla 2000(XP) + oryginalne stery dla 2000(NT) i.... I co prawda gra startuje ale zanias np. napisów w menu są tylko prodtokąty i po starcie gry też są na ekranie "kszaki a nie obraz. Jak na to zaradzić? Próbowałen nowszych sterów i dalej to samo. POMÓŻCIE :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 a mi sie system zwiesza jak wlacze niesmiertelnosc i zrobie duza jatke :) polecam combo: niesmiertelnosc WEAPONSFORALL ITSALLGOINGMAAAD byle nie w odwrotnej kolejnosci bo mozecie nie zdazyc wlaczyc niesmiertelnosci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja mam D750/256SDR/GF2Ti64MB/Maxtor40GB i chodziła mi całkowicie plynnie w 1024x768x16 lub 800x600x32. Kumpel ma D1000/128DDR/GF2Ti64MB/Seagate jakiś stary i gra mu niby działa płynnie ale są spore zacięcia spowodowane doczytami z hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zablokowałem się w pierwszej misji trzeciego miasta. Tam gdzie trzeba oddać 500 tys zielonych. Jade tam gdzie ten helikopter leci a i tak mam mission failed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Mam aktualnie Winde 98 SE, detonatory 29.41. W rozdzialce 800x600 i 16 bit coloru, troche przycina. Czy na Xp gra chodzi lepiej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Bylo 1000 razy musisz sie pobawic w rozne triki ;) wylacz AA, wlacz frame limit, wylacz vsync. Mozesz tez pomieszac troche w ustawieniach w GTU w zakladce Direct3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Tutaj sa opisy wszystkich misji http://guide.grandtheftauto3.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Czy kroś uruchamiał Gta 3 na V3?Czy chodziła płynnie , jeśli ta to na jakim procesorze i ile pamięci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 nie wiem czemu sie tak napisalo ale chcialem powiedziec ze , zeby nie porobili samochodow w ktorych beda brzydkie slowa ( tak jak by to powiedziec) . Jesli ktos chce to moge mu wyslac polska poprawke czy cos takiego. Sciagnalem wczoraj ale jeszcze nie testowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jak zainstalowac patcha do GTA III do Xp! Sciagnalem wersje angielska, ktora nie chce sie instalowac. Co zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A windows jaki masz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Sciagnalem patcha do Xp, ktory nie chce sie instalowac. Wyskakuje komunikat o bledzie jezykowym (przeciez nie ma patcha po polsku) Co zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Jak zainstalowac patcha do GTA III do Xp! Sciagnalem wersje angielska, ktora nie chce sie instalowac. Co zrobic?? Sciagnij patcha do polskiej wersji xp i wtedy instaluj. http://www.gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x...0,2560#plik2560 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Przeszedłem już do drugiej części miasta, nawet nie było tak trudno, ale jedna rzecz mnie dziwi. O jakiegoś czasu pół miasta do mnie strzela (tylko goście tak samo ubrani). Myślałem, że naraziłem się jakiejś mafii w Portland, ale jak przeszedłem do drugiej części miasta, to jest to samo, tym razem goście wyglądaja inaczej, a najgorze jest to, że teraz zamiast bejsboli i pistoletów używają uzi. Co jest? Znowu się naraziłem, czy to wina gry? Może to normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 To jest chyba normalne, bo ja się starałem nie narażać i też nikt mnie nie lubi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ta gra jest jakaś dziwna muszę grać jakieś 6 minut żeby zaczęła działać normalnie tzn nie przycinać. Po takim 6 minutowym graniu w 1024x768 16b ful detail jest idealnie, ale pierwsze minuty są tragiczne nie do zniesienia. Jak jest u was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Ta gra jest jakaś dziwna muszę grać jakieś 6 minut żeby zaczęła działać normalnie tzn nie przycinać. Po takim 6 minutowym graniu w 1024x768 16b ful detail jest idealnie, ale pierwsze minuty są tragiczne nie do zniesienia. Jak jest u was.oj gta ma dużo bugów w kodzie więc źle dziła nawet na najlepszych kompach, u mnie (nie żebym miał jakieś cudo :oops: ) da się grać ultra płynnie w 800x600 16bit FSAA2xQ anisotropyX8 przez jakieś 3godziny, później muszę wyłączyć gierkę i gdy ponownie włączę jest okey - myślę że to wina małej ilości pamiątek, że zawala po dłuższym czasie pamięć a nie ma inteligentnego kontrolowania i usówani niepotrzebych informacji, i tak w najbliższym czsie rozbudowuję pamięć o kolejne 256DDR :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czyzby panowie w kolorowych koszulach ;) przypomnij sobie statek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...