CyraxFX Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ja mam Mx 440 i chodzi bez zarzutów a pozmieniałem tam praktycznie wszytkoi samochody budynki itp. można usunąc gazety i deszcz to będzie wiecej klatek. (pisze już to 4 raz !SZUKAJ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 wersja 0.3 już blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Sciągnąłem sobie MTA ver.0.2 i próbowałem z kumpelm zagrać sobie po sieci, ale coś nie wychodziło. Prosze o pomoc, co mam zrobic abym mógł zagrac z kumplem po lanie?? Z góry dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Na stronce http://www.gta3mta.tk w FAQ'u jest wszystko napisane. A ja juz zacieram raczki na v0.3, ktory ma obslugiwac wreszcie normalne chodzenie, a nie tylko jazde wozami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 cieszyl bym sie jak by ktos zapodał wersje Pl tego FAQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie wiem czy ktos jeszcze ma taki problem ale mi w gta3 znkaja tekstury albo inaczej: nie ma ich i pojawiaja sie po pewnym czasie (droga, budynki), lub np. na budynkach tekstury sa ale to wyglada tragicznie i dopiero po dluzszym czasie pojawiaja sie w dobrej jakosci gram w 1024x768x32 bity dodam ze wczesniej przez okolo tydzien mialem radka9000 pro 64mb i tam tego problemu nie bylo, teraz mam radka 9100 64mb na catalistach 3.2 i problem jest :( aha no i odkrecalem procka i karte i problem dalej jest... w innych grach wszystko jest ok tylko gta3 sie pierniczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przybysz Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja miałem to samo...po prostu, gta nie wyrabia z radkami i musisz zmniejszyć jakość tekstur (16bit) lub kupić więcej ramu i szybszego twardego. U mnie podziałało w obu przypadkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ja miałem to samo...po prostu, gta nie wyrabia z radkami i musisz zmniejszyć jakość tekstur (16bit) lub kupić więcej ramu i szybszego twardego. U mnie podziałało w obu przypadkach. Ja miałe to samo. Przeinstalowałem grę, usunołem plik "txd.img" i wszystko działało ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 hmm moj kumpel mial to samo ale ustawil sobie full detale i bylo gitarka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 lub kupić więcej ramu i szybszego twardego. U mnie podziałało w obu przypadkach. hmm ;))) mam 512ddr wiec ram odpada, mam dysk 120gb 7200 wiec to tez odpada ;))) wlasnie przeinstalowalem catalisty z 3.2 na 3.0 i wszystko jest ok wiec to catalisty byly powodem... pozdr i thx za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 BYŁO! ;) Włącz/wyłącz limiter klatek.... bodaj trzecia opcja w menu display Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 na co czekasz bierz vice, a nie gta3:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 BYŁO! ;) Włącz/wyłącz limiter klatek.... bodaj trzecia opcja w menu display A ty czytaj uważnie posty!! Chodzi o rozmazane tekstury, pokazywałem Ci to kiedyś na moim kompie, a nie małą ilość FPS czy skokowe działanie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Na znikajace tekstury pomaga wlaczenie limitera klatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie nie pomaga..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie nie pomaga..... U mnie też. A nawet jeśli by pomagał to i tak grał by mz włączonym, bo przy wyłączonym ograniczniku klatek gra działa śmiesznie/dziwnie. Wkurzające jest to przeyśpieszanie i zwalnianie za zmianę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dziwne, jednym pomaga, innym nie :( w GTA3 jak i w Vice City pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dziwne, jednym pomaga, innym nie :( w GTA3 jak i w Vice City pomaga :(kurde znow problem z teksturami?! Vice bede mial na dniach a juz sie boje bo mialem problem z teksturami na samochodach w Toca 3!!! Chyba cos jest nie tak z radkami!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 problem jest nei w kartach ale w sterownikach teraz jade na 3.0 bo na 3.2 mialem te problemy z teksturami, dzis bede mial toce3 i zoabcze czy beda tekstury :P a jutro sie obada na vice city pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Kurde ja tez w toca nie mam textur. :? Jak mi kórwa znikna textury w vice city to sie naprawde podkórwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Problem z teksturami w GTA3 mialem tez na GF2MX i GF4Ti :P POmagalo wlaczenie limitera klatek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 witam ma pytanie dlaczego gra z tematu mi sie przycina?? mialem GF2 64MB tera se wymienilem na radeona 9100 i jest to sam gra tnie sie w identyczny sposob tzn zwalnia minimalnie co ok 2 sek sterowniki to catal 3.2 moj conif:k7s5al, 256 DDR 266MHZ, duron 1200MHz, win 2000 i wspomniany radeon 9100 sapphiro ok 6k w 3dmarku. wie ktos jak temu zaradzic????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 przyczyna jest win 2000 ten system nie jest do gier jak juz to zainstaluj sobie XP pro albo Win98SE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 a wylaczyles frame limiter w opcjach gry ?? jezeli nie to sprawdz to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Niezbyt ciekawy ten Win2000 do gier, chociaz byl dla mnie jedyna alternatywa do zagrania w Renegade. Framelimiter pozostawialbym wlaczony. Wylacz slady! A tak wogole to przeinstalowywales SO po zmianie sprzetu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 witam ma pytanie dlaczego gra z tematu mi sie przycina?? mialem GF2 64MB tera se wymienilem na radeona 9100 :):):) Jezeli nie zrobiles reinstalki systemu to nie widze innego wytlumaczenia jak to czerwone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mArCiN_ Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Plizka powiedzcie jak to jest z tym frame limiterem w GTA. Jak mam to wylaczone to mam 90-120 klateczek, a jak wlacze to max 30. Jak go wylacze to co wyjade za kazdy zakret to mam rozmazane textury ( dopiero po pewcnym czasie doczytuja sie ) MOJA karta to MSI GF 4 ti 4200 128 mb i stery 44.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 wez wywal tego wina 2000 ........ i zainstaluj np: xp czy 98 ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 24 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2003 Hm ,tak btw ,jesli grasz z cdeka to wspolczuje ;) ,nocd crack zeby all lecialo z dysku ,defrag i powinno byc lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...