QwaS Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 winda przeinstalowana teraz ma xp i nadal to samo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 i nie leci z plytki telko wszystko z dysku juz mnie to troche wkur.... przeciez ta gra nie ma wysokich wymagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 jak mozna wywnioskowac z nazwy to to jest "ogranicznik fps'ow" do chyba 34 nie jestem pewien. a te rozmyte textury zdarzaja sie na gf 4 ti. U mnie jest tak samo i u qmpla ktory ma 4400 leadteka, u innych jest looz nawet na mx440 i all radkach. Chyba czas zmienic sprzet na swietnego gf4mx :) albo poprostu poczekac na pacha :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2003 u mnie tez po wylaczeniu frame limitera sa brzydkie tekstury i w czasie szybkiej jazdy potrafi doczytywac. Po co go wylaczac skoro gra chodzi plynnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 Mi sie na tym szafirze 9100 128mb duzo lepiej gra z wlaczonym frame limiterem, tak jak mowicie, u mnie tez doczytuje podczas szybkiej jazdy jak jest wylaczona. PS. TEN Marcin :) MaN ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 jak mozna wywnioskowac z nazwy to to jest "ogranicznik fps'ow" do chyba 34 nie jestem pewien. a te rozmyte textury zdarzaja sie na gf 4 ti. U mnie jest tak samo i u qmpla ktory ma 4400 leadteka, u innych jest looz nawet na mx440 i all radkach. Chyba czas zmienic sprzet na swietnego gf4mx :) albo poprostu poczekac na pacha :)Nie tylko na gf4ti na gf2mx też ale tylko podczas szybkiej jazdy (i nie we wszystkich lokacjach w mieście) stery 40,72. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 poprostu gry nie dorobili a nie wina sprzetu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 27 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2003 tia, w GTA3 tez to mialem i na GF2MX400 i na R7500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur wawa Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 u mnie na WIN98, celeron 500, GF4 192 ram, po zdjęciu troszke grafiki jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 i nie leci z plytki telko wszystko z dysku juz mnie to troche wkur.... przeciez ta gra nie ma wysokich wymagan frame limiter wyłączony czy właczony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 http://www.megagames.com/news/html/patches...gta3final.shtml Wyszedł nieoficjalny mod-tzn zbior wszystkich modow jakei sie pojawiały do gta3....nowe REALNE fury ..facelifting miasta, stauła wolności -jakies misje yyyy Dodam ze u mnie 107mb sciagało sie w ok 1h..... Bedzie czuje wypas (na miare VC)....zaraz sie zabieram po Vice City moze byc to miły powrót do korzeni, co nie? SZacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zaraz to zarzuce. Czas sciagania 38minut :D Dzieki stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 ja tez sobie sciagne i jak skoncze gta vc to wroce do gta 3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 26min :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 22 minuty- nawet nie całe :P Co do moich spostrzeżeń- to jest dokładnie to, czego można się spodziewać- nic nowego w samej rozgrywce, tylko powymieniane samochody, część budynków, nowe plenery......ot, co każdy mógł zrobić własnoręcznie. Powiem też, że dzięki temu modowi można troszkę gierkę upodobnić do Getaway na PSX 2 ( czyli realizm). Ogólnie rzecz biorąc można zainstalować i na nowo przejść, ale nie oczekujcie takiej dawki bajeru co VC. PS- przeczytajcie dokładnie redme instalki, bo nie będziecie mieli tekstur w grze. A- w zalecanym configu jest opicany procek 1.5 Ghz 256 Rami i karta 64 MB, więc lepiej uważajcie z detalami- mi tam wszystko śmiga. PS2- Tomcyk- to nie sa wszystkie mody, a tylko wybrane przez autorów modu. Nie uświadczysz tam malucha ani poldka- ale nic nie stojii na przeszkodzie, by mod ten trochę pozmieniać- problem z kalibracją czołgu, DMagic Wheel Mod, dodawaniem nowych obiektów w mieście odpada, więc prościzna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Idzie jak krew z nosa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No w koncu mam go, calkem niezly, nawet statula wolnosci jest, spoko. Polecam mozna na nowo se pograc w 3-ke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 fajne to jest :) wozki sie w mniare normalnie prowadza, a Yakuza Toyota Supra wymiata :) Ale giera chodzi duzo gorzej niz GTA:VC, musze grac w 800/600/16 i detale na medium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy tam jest Supra!!!??? juz zassysam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Czy tam jest Supra!!!??? juz zassysam! jest :) stoi tam gdzie dostajesz misje od Asuki, na budowie. narazie jest to najszybsza fura jaka jezdzilem, a jezdzilem : lamborghini murcielago, porsche carrera GT, ferrari f355 spider i aston martin db7 vanquish. A zamiast Dodo na lotnisku stoi... F-16 Falcon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 dajcie screeeny jakis najciekawszysch furek bo ja na modemie lece i nie wiem czy warto kompa na nocke zostawic aby sie sciagnelo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Już zassałem... Myślę, że warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barraqda Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 No qfa to trzeba zasuwac do kumpla to gta 3 (orginalne ofkoz) Bo takich staroci to niestety nie posiadam :D. ps. Kiedys byl patchdo gta3 ze palmy rosly i fury w klimacie gta vc byly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Nawet niezłe chociaż ale ja sobie zrobiłem podobnie duzo wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Mi po zainstalowaniu gra sie wiesza podczas wczytywania :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 q-wa nie mam gta3:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 fajnie, trzeba bedzie zobaczyc, thx za linka:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 łe straszna kicha ja zassałem i mi nie działa dajcie linki do działającego update: niby już działa ale to jak wygląda to tragedia jak obraz na sratym kolorowym telewizorze o co chodzi czy coś źle zrobiłem wogóle to mi sie na maxa tnie i gra gubi textury bo sie odbijam ood powietrza co zrobic dodam ze myślałem że mi nie działa ponieważ na starasznie bługo przystawało przy kopoiowaniu pliku gta3.img czy coś w tym stulu tym razem wyczekałem z ładne parenascie sekund i poszło co mam zrobić ja chcem sobie pograć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 15 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2003 łe straszna kicha ja zassałem i mi nie działa dajcie linki do działającego update: niby już działa ale to jak wygląda to tragedia jak obraz na sratym kolorowym telewizorze o co chodzi czy coś źle zrobiłem wogóle to mi sie na maxa tnie i gra gubi textury bo sie odbijam ood powietrza co zrobic dodam ze myślałem że mi nie działa ponieważ na starasznie bługo przystawało przy kopoiowaniu pliku gta3.img czy coś w tym stulu tym razem wyczekałem z ładne parenascie sekund i poszło co mam zrobić ja chcem sobie pograć A skasowałes te 2 pliki co w readme są wymienione :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 heheeh......a na stronce tego modu poczytaj FAQ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...