MaKaR Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 łe straszna kicha ja zassałem i mi nie działa dajcie linki do działającego update: niby już działa ale to jak wygląda to tragedia jak obraz na sratym kolorowym telewizorze o co chodzi czy coś źle zrobiłem wogóle to mi sie na maxa tnie i gra gubi textury bo sie odbijam ood powietrza co zrobic dodam ze myślałem że mi nie działa ponieważ na starasznie bługo przystawało przy kopoiowaniu pliku gta3.img czy coś w tym stulu tym razem wyczekałem z ładne parenascie sekund i poszło co mam zrobić ja chcem sobie pograć A skasowałes te 2 pliki co w readme są wymienione :?: tak skasowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 POMOCY !!!! GTA się nie chce uruchomić, a jeszcze wczoraj chodziło. A teraz żadnej reakcji - gta3.exe + enter i nic totalne zero. Dziś zmieniłem grafe (z g2 na r9500pro) ale raczej to nie to bo reszta gierc (całkiem spora :) ) chodzi bez problemów. Help !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Hehe, wstyd sie przyznac ale dopiero teraz w nia gram ;] Gra fajna, ale model jazdy taki sobie... starsznie arkadowy. Ogolnie spoko klimacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Teraz ja sie wypowiem, zainstalowałem dzisiaj gierke (po dłuższym czasie nie grania w nią), jest kiepsko, ustawiłem roździałke na 1024x760 32bit, i tekstury mi zanikają: Grafa napewno sie nie przegrzewa. EDIT: Już jest normalnie, uruchomiłem gre jeszcze raz, i jest dobrze :) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian eS. Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 (edytowane) ODNOŚNIE MODU: Grafika i tak jest rozmyta, VC lepsze i te klimaty... Szkoda że jak łodzią przypłyniemy do statuły wolności i wejdziemy na góre to łodzi i nie ma i nie ma jak wrócić, tylko chlup do wody. Auta są troche nadsterowne. Dawno w to nie grałem ale modzik w sumie nie jest zły, duża różnica jesli chodzi o realizm, grafika umoczona. Najlepsze jak wpiszeszecie kod na czołg i was przygniecie. Ruszacie myszką a twarz bohatera pojawia się w kilku miejscach na ekranie i wcale życia sie nie traci... A żeby sie wydostac to tylko BANG BANG BANG aż czołg odrzuci - tylko trzeba często kody na życie wpisywać (hardcor :razz: ) Edytowane 21 Stycznia 2006 przez Adrian eS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geloboss Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 (edytowane) siema. gram sobie w ta swietna gre pewien czas bez problemu i po pewnym czasasie wywala mnie na pulpiti tyle sie nagralem. najczesciej dzieje sie to gdy strzelam. prosze o pomoc . pojawia sie napis: Unhandled Exception Unhandled Exception: c0000005 At adress: 0057c60a Edytowane 4 Marca 2006 przez geloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 (edytowane) Sory że odkopuje ten temat ale mam dziwny problem. Otóż po około 15-20 minut grania gra zaczyna się strasznie ciąc :huh: Jednak nie jest to spowolnienie animacji spowodowane słabą grafą czy prockiem itp. Po prostu gra co ok. 1s staje w miejscu jakby coś doładowywała :blink: Od razu wykluczam słaby sprzęt bo normalnie mam jakieś 80 klatek :) Przeinstalowałem właśnie stery do grafy ale niewiele dało... Jednak zauważyłem że wyjście do menu i powrót do gry pomaga w utrzymaniu płynnej animacji przez jakieś 5 sekund... Jeśli ktoś miał podobny problem to prosiłbym o pomoc... :D ps. Dodam że najczęściej dzieje się to gdy próbuję wykonywac jakąś misję ( po za nią różnie). Czy pomoże reinstalka windy??? HELP! Edytowane 10 Maja 2006 przez kalin.bossu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Powie mi ktoś czemu przy instalacji GTA 3 występuje taki błąd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 na oryginale ? bo jak na piracie to sie nie dziw.. poprostu zle nagrany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Oryginał, jakieś pół roku temu jeszcze działała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Może masz płyty z serii wadliwych. Ja mialem podobny problem i wymienili mi na nowe. Jak mozesz zrob zdjecia frontu i tyłu to porównam ze swoja i powiem Ci czy z Twoimi plytami wszystko OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) Może masz płyty z serii wadliwych. Ja mialem podobny problem i wymienili mi na nowe. Jak mozesz zrob zdjecia frontu i tyłu to porównam ze swoja i powiem Ci czy z Twoimi plytami wszystko OK.Znowu odkopie, już sobie "poradziłem" ale nie pytajcie jak ;] Jak włączyć aa i te inne bajery?? EDIT: Nie wiem czemu, ale radio mi nie działa, wyświetla sie nazwa, ale nic nie słychać... :? Edytowane 28 Października 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Znowu odkopie, już sobie "poradziłem" ale nie pytajcie jak ;] Jak włączyć aa i te inne bajery?? EDIT: Nie wiem czemu, ale radio mi nie działa, wyświetla sie nazwa, ale nic nie słychać... :? Może ustaw w sterownikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 EDIT: Nie wiem czemu, ale radio mi nie działa, wyświetla sie nazwa, ale nic nie słychać... :?w SA też tak miałem, wyłącz EAXa - pewnie masz w oryginalnym sofcie włączony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jutro jak wroce do domu to az sobie normalnie to zainstaluje [;. Jakos mnie chęć wziela po trailerze do GTA4 [;. Pamietam, ze jak kiedys chcialem pograc, to podczas szybkiej jazdy tekstury drogi sie nie nadążały doczytywac i wygladalo to tak jakbym jechal w powietrzu jakims poduszkowcem. Dlaczego tak sie dzialo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 z tego co pamietam to ja mialem podobnym problem w gta sa po wylaczeniu fps limitera w opcjach. byc moze w gta3 o to samo chodzi, zobacz czy jest tam taka opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) z tego co pamietam to ja mialem podobnym problem w gta sa po wylaczeniu fps limitera w opcjach. byc moze w gta3 o to samo chodzi, zobacz czy jest tam taka opcja Jest i powinna pomóc. Miałem to samo jak grywałem w GTA 3. Brakowało również tekstur na budynkach jak się jeździło samochodem. Dopiero jak się podjechało bliżej to się pojawiały ,ale to zaledwie parę metrów. IMO za późno się pojawiły. Tak jakby właśnie nie zdążyło doczytać tekstur. Jutro jak wroce do domu to az sobie normalnie to zainstaluje [;. Jakos mnie chęć wziela po trailerze do GTA4 [; Sam sobie wkrótce również zainstaluje tak by powspominać. ;) Edytowane 31 Marca 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Mam oryginał, zainstalowałem, wchodze w grę, leci początkowy filmik i...kicha. Nie chce się włączyć dalej, czarny ekran i koniec. Kiedyś normalnie chodziło. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zainstaluj patcha, u mnie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Czy to jest ten patch 1.1 ? -> http://zaibatsu.pl/files.php?ftype=patches#3 Jeżeli tak, to mi on nie pomógł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 JA gralem w to GTA na moim PII 350mhz ;] smigala az milo a kumpel gral na celeronie 800mhz ale mial karte zintegrowania 8mb i mu po 1godzinie grania wszystko czernialo silniki domu ulice i musial przerwy robic To byly czasy przelom taki pierwsze 3d w GTA mam nadzieje ze z GTA4 bedzie tak samo Oby ukazala sie na PC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Czy to jest ten patch 1.1 ? -> http://zaibatsu.pl/files.php?ftype=patches#3 Jeżeli tak, to mi on nie pomógł :( Nie pamiętam dokładnie który to, ale instalowałem ten z numerem 1.1 i pomógł. Normalnie gra nie chciała się ładować, po instalacji wszystko w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 A u mnie nie chce :( Filmiki przelecą i czarny ekran, wyjmę płytke pojawi się obraz z gry (ci wszyscy goście-mafiozi) i pisze, żebym włożył CD 2, wsunę z powrotem i nic, jakby się zawiesza, czyta dysk po czym przestaje(słychać jak pracuje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 JA gralem w to GTA na moim PII 350mhz ;] smigala az milo a kumpel gral na celeronie 800mhz ale mial karte zintegrowania 8mb i mu po 1godzinie grania wszystko czernialo silniki domu ulice i musial przerwy robic To byly czasy przelom taki pierwsze 3d w GTA mam nadzieje ze z GTA4 bedzie tak samo Oby ukazala sie na PC :( ukaże sie ;) wpierw zarobią na wersji konsolowej a później przyjdzie czas na PCty, normalna kolej rzeczy ;) tak jak to było z GTA SA, wpierw ps2 a sooon ..... PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam, Czy ktoś wie czemu na C2D@3.6, 4GB RAM i 88GT (no i nieszczęsnej Viście) GTA3 klatkuje? Tzn. chodzi dobrze, ale co kilka sekund ma chwile słabości, gdzie framerate spada do +/- 10-15 fps. Wszystko najnowsze, łatka 1.1, system czysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Możesz spróbować ustawić koligację na jeden rdzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Grand Theft Auto III 10th Anniversary Limited Edition Claude Action Figure Grand Theft Auto III 10 Year Anniversary (US) Grand Theft Auto III 10 Year Anniversary (EU) Przed końcem roku gra zostanie też wydana na iPad/iPhone i niektóre urządzenia z Androidem. Ciekawe jak sie tam bedzie grało. Announcing Grand Theft Auto III: 10th Anniversary Edition for Select Mobile Devices & the Limited Edition Claude Action Figure | Rockstar Games Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolass Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Jak ta technika poszła do przodu - mi GTA 3 ledwo chodziło na posiadanym ówcześnie komputerze. Byłem w ciężkim szoku jak po raz pierwszy zobaczyłem ten otwarty świat - chyba kilka godzin po prostu bezsensownie jeździłem podziwiając wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) http://rockstarwarehouse.stores.yahoo.net/grthauiii10a.htmlhymm ... nowy parring dla Barbie ? ;p a samą gre sie przerobi że ruszy i na low-endach androida ;p Edytowane 14 Października 2011 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ciekawy jestem ile będzie kosztować GTA3 na Andka. Jak powinno koło jak więcej jak 30 zł to nie ma co kupować ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...