best-boy Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zainwestuj przynajmniej w GeForce2Ti Dokladnie ! Ta karta jest stosunkowo tania a mozna sie zdziwic jaka wydajna. Chyba ze bedziesz sie upieral przy ATI ale wtedy czeka cie format c: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Dlaczego nazwałeś ją "strategią dla niekumatych" ??/ bo chciałem ostatnio w nią pyknąć Hehe :) Chyba chodziło mu o to, żeby niekumatym powiedzieć co to za gatunek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 e tam. przesadzacie troche z tymi wymaganiami....... ja mialem durnia 800@933 gf 2mx 400 plyta soltek i 256 ramu sdr. u mnie gta3 zapierdalalo w 800x600x16 a teraz mam athlona 1700XP 0 18um gf3 ti 200@ 250/550(w zadkie okazje np. 3dmark 2001se) 256 sdr i plyte shuttle ak32a mi gta3 zapieprza az milo ze 80 klatkufff to mam na bank tylko gorzej jak wlacze FSAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a co do sprzetu twojego to wymien rive na gf3 ti200(oczywiscie Gainwarda sam takiego posiadam:)))) i dokup ramu zebys mial ze 384mb a najgozej 256mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jak już leci tamat gta 3, gram sobie w 1024x768x32 w full detal bez żadnych łatek pieknie płynnie aż tu nagle zamuliło i od tej pory nawet po resecie i ponownym włączeniu gry mam takiego żówia?? może któs ma podobny problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja mialem taki przypadek.........:((((((((((( reinstall gry pomoze, a i nic nie dodawaj do gry np. dodatkowych autek bo to tak ja zmula ze przy moim confie sie muli _________________________________________ Athlon 1800XP 0.18um,shuttle ak32a :? ,sdr 256 wilk(<span style="color:red;">[ciach!]</span>owe te sdr i NEED DDR),GAINWARD:) GF3 TI200175/450@250/550 :twisted: :twisted: ,HDD:segate 40gb U6,samsung 30 gb, zasilacz CODGENSZAJS :( :(((((300w :( :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 No włąśnie to było podczas pierszej gry po instalacji bez żadnych łat ani niczego, nic nie dodawałem ani autek ani łat typu wywalanie gaze t deszczu itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 a stery do karty zmieniales? a jaką winde masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 U mnie tez nie ma roznicy czy z deszczem czu bez chodzi tak samo:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja mam GAINWARD GF3 ti200 (175/400@250/550 FULL STABILNIE!!!) i GTA# smiga az milo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 bo gta3 ma zwalony engine :) pograjcie w mafie :) albo ut.... grafika ladniejsza i sie nie tnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joka Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja sobie sciagnelem kilka patchow np.wylonczenie warunkow atmosferycznych,brak kartek na ulicy itp.gralem w te gre bez problemowo tylko wszystko w detalach na low i 640x480x16. Mysle ze powinienes zrobic to samo. ecsk7s5a;duron1.2;128DDR;hdd8.4gb;SBLIVE;RIVA 1 16mb 80@90mhz/100@110mhz:(;980 3D MARK2001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 alescie wykopali topic!!! pewnie juz dawno nie aktualny bo jest sprzed 4 m-cy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ROTFL racja ze styczen :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Każdy kto ma WinXP ma ten problem z GTA.Najlepiej ściągnąc poprawke microsoftu Q306676 i bedzie śmigało.Ja tak zrobiłem i jest OK. ja mam xp i nie mialem tego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Każdy kto ma WinXP ma ten problem z GTA.Najlepiej ściągnąc poprawke microsoftu Q306676 i bedzie śmigało.Ja tak zrobiłem i jest OK. ja mam xp i nie mialem tego problemu. ja rozniez.... pozatym ten temat byl walkowany setki razy.. wiec zapraszam do skozystania z opcji SZUKAJ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 JA MAM TEGO PATCHA!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Wy macie jakies dziwne kompy. Na tym co ponizej zapier**** jak radiowoz po autostradzie nadbrzeznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Wy macie jakies dziwne kompy. Na tym co ponizej zapier**** jak radiowoz po autostradzie nadbrzeznej. dziwne.. ja tez :D max detale i max rozdzielczosci :) ale teraz gram na 1024x768x32 i antylizingu 2 ba na wyzszej czestotliwosci strasznie mi monitor migocze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Mam ten sam problem wiecej niz 1024x768 i kitowo, ale jak zapuscilem anizo 16x i antialiasing 6x6 :D to zaczelo przychaczac, ale tylko leciutko (dalo sie grac) 8O a przy takich ustawieniach to jakosc grafy mozna sobie wyobrazic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 u mnie zas chodzi spox na max detalach w rozdzialce 1280x1024x32 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 u mnie zas chodzi spox na max detalach w rozdzialce 1280x1024x32 :twisted: ale Ty masz novy VGA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 u mnie zas chodzi spox na max detalach w rozdzialce 1280x1024x32 :twisted:rozdzialka to rozdzialka, wlacz max anizo i max antialiasing, wtedy sie pochwal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 u mnie na sprzęcie gta chodzi ok ale jak pada deszcz to muli.Kumpel ma antka xp 2000+ mobo takie jak ja, 512 ramu i gf4ti4200 i też jak pada deszcz to muli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozi Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja ustawilem w opcjach "frame limiter" bo na moim konfigu jak próbowalem z wylaczonym sie nie dalo grac nawet w 800x600 :( mam wrazenie ze troszke zle jest z silnikiem gry i wlaczenie tej opcji zwalnia troche mocy karty z generowania grafy. jak sprawdzalem frapsem (przy wylaczonym frame limiter) mialem prawie caly czas 80 fps ale skaksaBo jak cholera - jak wlaczylem frame limiter mam stale 30 fps i gra chodzi ladnie plynnie i sie nie rwie nawet w max ustawieniach - a ze 30 a nie wiecej fps - sram na to wazne ze wymiata :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 rozdzialka to rozdzialka, wlacz max anizo i max antialiasing, wtedy sie pochwalheh dobre... wies chyba jak gieforsy radza sobie z antialiasingiem co do anizo to mam wlaczone x8 :D :twisted:heh dobre... wies chyba jak gieforsy radza sobie z antialiasingiem co do anizo to mam wlaczone x8 :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 u mnie zas chodzi spox na max detalach w rozdzialce 1280x1024x32 :twisted:rozdzialka to rozdzialka, wlacz max anizo i max antialiasing, wtedy sie pochwal antyalizing na 2x a filtrowania nie lubie....... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Engine gta3 byl jakby ''rysunkowy'' - a zreszta przekombinowali z tymi papierami co 0,5 metra:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 e tam ludzie opowiadaja że engine GTA3 ciach!owy... może w części mają rację ale gdy już se sprawimy np. GF2 GTS lub np. GF4 MX440(mówię tu o ludziach którzy nie mają kasy na lepsze karty) jezeli chce ktoś pograć w 1024xna cos tam x32 to mozna kupic GF3ti200 Gainwarda podkręcić na GF3ti500(a mozna powyzej) i się gra. A co do enginu gry to jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy,ale najgorszy nie jest! no jezeli ktos prubóje odpalic gre na rivie i celku 667mhz i 64ram to sie nie dziwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oszust Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Witam Mi tez niezle przycina na moim sprzecie moze ktos wie dlaczego ?? moj sprzet to AMD athlon XP 2000+ 256 ddr geforce 2 MX 400 Na najmniejszych wymaganiach ostro przycina nawet gdy wszystko jest na off i z patchami usuwajacymi ptaki i gazety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...