Skocz do zawartości
joso

Niewstający komp

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co jest. Właczam kompa, a ten nie startuje. Nie wiem co mogło siąść. Proca sprawdzałem drugiego i to samo więc to chyba nie to. Płyta gł. niby rusza, wiatraczki się kręcą i diody sie palą. Nie mam zbytnio możliwości żeby sprawdzić co to. Może macie jakieś pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jak masz czas i potrafisz:P to rozbierz i złuz to serio pomaga ja tak z serwerem do sdi miałem nie chciał startowac a wczesnij chodził wszystko było sprawdzane az rozebrałem i poskjładałem a tu działa ...a jeszcze wiesz moze zrób mu reset biosu ...i sprawdzdysk...a wydaje z siebi jakies dzwieki ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompa rozkładałem i składałem juz kilka razy - nic to nie dało. Biosa też resetowałem. Dysku nie mam podłączonego, podłączyłem tylko płytę ram, procesor i grafikę. Nie wstaje nadal. To pewnie ram albo płyta. Bede musiał u kogoś sprawdzić ram i wtedy bedzie widomo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ATHLON XP 1700+ @ 2000+' date=' MSI KT3 Ultra 2 -CL, 128 DDR PC2100 No name + 512 DDR PC2700 Samsung , Palit GeForce 3 Ti200 128 DDR 175/400 @ 220/495, CD-RW LG 12x8x32x, DVD Accer 8x, Seagate Barracuda IV 60GB, WD Caviar 13,6GB, Karta TV FlyVideo 3000, Karta Sieciowa C-NETquote']

Przepraszam ze nie w temacie ale...

Chlopie jak wycisnales z GPU 400MHz ?? Ja mam tez GF3 Ti200 tyle Prolink`a.

Tez chcialbym tyle wycisnac z mojej grafy :)

Pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ATHLON XP 1700+ @ 2000+, MSI KT3 Ultra 2 -CL, 128 DDR PC2100 No name + 512 DDR PC2700 Samsung , Palit GeForce 3 Ti200 128 DDR 175/400 @ 220/495, CD-RW LG 12x8x32x, DVD Accer 8x, Seagate Barracuda IV 60GB, WD Caviar 13,6GB, Karta TV FlyVideo 3000, Karta Sieciowa C-NET

Przepraszam ze nie w temacie ale...

Chlopie jak wycisnales z GPU 400MHz ?? Ja mam tez GF3 Ti200 tyle Prolink`a.

Tez chcialbym tyle wycisnac z mojej grafy :)

Pozdr.

To mialo buc di uzytkownika SCIBI - cos nie wyszlo z cytatem... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...