dario128 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Mam pytanie chcę kupić irde żeby przez program girder sterowac kompem. Wiem że irda na usb się nie nadaje a co z irdą na pł. główną? Czy będzie wtedy działał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Będzie działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario128 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 A czy trzeba do niego jakiś plugin bo tam w tej liście wyboru sa tylko com 1,2,3 ...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Z tego co wiem, to irda podpinana do plyty glownej zajmuje jeden z portow COM, zazwyczaj COM2. Polecam zajrzec do biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...