misi3k17 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 witam. mam pytanie czy w mojej okolicy można założyć internet 1mb/s u jakiegoś innego operatora niz TPSA.dsl 1mb w TPSA kosztuje 300 zł/m-c a np. w dialogu dsl 2mb 200zł/m-c.część mojego numeru telefonu 0846853... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 :mur: poszukaj w :google: @#$@# nawet nie napisałeś gdzie mieszkasz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 kretynstwo... sory a gdzie mieszkasz ? warszawie ? koziej wolce czy szczebrzeszynie ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misi3k17 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 sory. miejscowosc to lipiny kolo bilgoraja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...