kerin Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Witam, Posiadam ww. karte i mam pytanko - jak sprawdzic czy mam na karcie 12 czy 16 potokow? Karte system mi wykrywa jako Radeon X850 Series. Jest jakas aplikacja do sprawdzenia ilosci potokow renederujacych na karcie? thanks Edytowane 2 Marca 2006 przez kerin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 1.Jest juz temat o tej karcie wiec mogles tam zadac to pytanie 2.W kazdym tescie tej karty pokazane jest w jaki sposob osoba piszaca recenzje sprawdzala ilosc potokow 3.Riva Tuner 4.3dmarki 5.Itp itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Do tego jeszce Everest. Ale jeśli jest to GTO2 to bardzo prawdopodobne że już jest zmodowany na x850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...