sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Czy ktos wie jaka jest różnica między tymi płytami, bo mam możliwość kupienia tej bez plusa za 470PLN. Czy jest różnica w wydajności? Bo w cenie jest dosyć duża. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Tylko nie kierujcie mnie na stronke epoxa, bo nie chce mi się otworzyć. :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Hmm... dziwne byłem na stronie EPoX'a i nie ma tam nic o 8RDA :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Przecież sam widziałem w slepie netowym w kanadzie i w USA! Napewno istnieje taka płyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Ten + to Raid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Taaaa jasne przecież żaden epox na nForce nie ma raidu. Słyszałem, że ten plus to firewire i lan. Jeśli tak to jutro dzonie do pronoxu. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Taaaa jasne przecież żaden epox na nForce nie ma raidu. Słyszałem, że ten plus to firewire i lan. Jeśli tak to jutro dzonie do pronoxu. :-) To moja wian sorry :). Ale zawsze w Epoxie bylo tak, ze + oznaczał Raid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Hmm... dziwne byłem na stronie EPoX'a i nie ma tam nic o 8RDA :?.A może byłeś na stronie Epox europe? Ta płyta jest tylko na Epox USA, a właśnie ta strona nie chce mi wskoczyć :evil: Prosze pomóżcie, bo może nawet jutro będe składał zamówienie! A tak poza tematem, mój kuzy ma Ecs k7s5a i 128 sdr/133 i chce sobie kupić 256 ddr/266. Czy zauważy duży przyrost szybkości, bo słyszałem, że na tanich płytach różnica jest minimalna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...