Skocz do zawartości
case

Dwie wieze dvdrip :))))

Rekomendowane odpowiedzi

juz jest w koncu 

Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.DVDSCR.SVCD-TDi  :twisted: 

no to ide ogladc.... :P

Jasne. Jedyne 5CD (3.4GB). To bardzo mało, prawda? ;) Poczekam, aż ktoś skompresuje to na avi, bo na razie to mpeg.

Lord of the Rings: The Two Towers *DVD SCREENER* 228x15 MB TDI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie nie podobala adaptacja druzyny pierscienia. Najbardziej sie zawiodlem na Aragornie. Wogule ten aktor jakos nie pasuje do tej roli i ogolnie rzecz biorac gdyby nie te wrzaski jezdzcow to malo a bym zasnal na filmie ;)

Wiesz... kazdy ma swoje wyobrazenie o postaciach jak czyta ksiazke, widocznie rezyser mial takie wiec takiego aktora zatrudnil.

Mi sie film bardzo podobal, nie wiem jak mozna na nim zaspac...

I nie poogladam nic na kompie zanim nie pojde do kina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVD.SCREENER.XviD.avi to oczywiscie fake jest to w rzeczywistosci GOOODWILL HUNTING

Narazie JEDYNY DVD RIP to 4 plytowy SVCD TDi. Bardzo dobry obraz, slaby IMHO dzwiek (stereo, cichy, zle downsamplowany z 48 -->44 kHZ)

vito z TDi ma ponoc jutro/pojutrze wypuscic nowy release w Xvid'zie (pewnie dlatego ciagle tak malo sources z wersja SVCD) - mniejszy i lepsza jakos i rozdzielczosc. Niestety nie udalo mi sie dowiedziec czy oryginal jest z dzwiekiem DolbyDigital wiec pozostaje czekac i miec nadzieje ze bedzie wersja z AC3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.CD1.DVD.SCREENER.XviD.avi  to oczywiscie fake jest to w rzeczywistosci GOOODWILL HUNTING

Narazie JEDYNY DVD RIP to 4 plytowy SVCD  TDi. Bardzo dobry obraz, slaby IMHO dzwiek (stereo, cichy, zle downsamplowany z 48 -->44 kHZ)

vito z TDi ma ponoc jutro/pojutrze wypuscic nowy release w Xvid'zie (pewnie dlatego ciagle tak malo sources z wersja SVCD) - mniejszy i lepsza jakos i rozdzielczosc. Niestety nie udalo mi sie dowiedziec czy oryginal jest z dzwiekiem DolbyDigital wiec pozostaje czekac i miec nadzieje ze bedzie wersja z AC3

Nie 4 płytowy, a 5 płytowy. 3.4GB za nic nie wejdzie na 4CD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz co to jest dvdscreener ?

to nie bluznij ;)

wiem, jakosc nieporownywalnie gorsza od dvdripa, mialem juz wiele dvdscreenerow i nawet nie chcialo mi sie tego ogladac.

LOTR jest takim filmem, ktory i tak pierwszy raz ogladam w kinie, z dopiero potem sciagam dvdripa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to widocznie nie wiesz

bo DVDscreener to normalny rip z plytki DVD jednak jest to najczesciej rip z wersji poprzedzajacej wydanie finalne DVD (np z plytki dla sponsorow /aktorow whatever .., nie ma jakis bajerow i extrasow )

niczym sie raczej nie rozni od dvd ripa

od czasu do czasu pojawia sie tylko napis for screening costam....only

a dvdrip to rip z orginalnego dvd bez tego napisu i to jest jedyna roznica

chyba ci sie pomylil screener z kina z dvdscreenerem

screner to nie zawsze znaczy kamera,kino,chinczyki bija brawo,napisy tajwanskie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nio to xvid jest już dostępny w sieci. Relase wypuściła ViTE, a oto szczegóły :

Ripper......: Team ViTE

Genre.........: Fantasy / Adventure

Video Codec.: XViD

Runtime.......: 179 min

Video Format: 2Pass 970kbits/s Rating [iMDb].: 8.9/10

Audio Codec.: MPEG1 AudioLayer3

Audio Format: 135kbps VBR,48kHz

Aspect Ratio: 2.35:1

aha rip oczewiście 2 cd. Czas najwyrzszy zabrać sie za ściąganie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi