Skocz do zawartości
AndrzejSnk

Gigabyte K8ns Vs Epox 8kda3i

Rekomendowane odpowiedzi

Ja polecam Gigabyte K8NS rev. 1 i Epoxa 8KDA3I rev. 3.2 i wyższe.

Miałem obie płytki i po obu mam pozytywne wspomnienia.

Gigabyta miałem krótko, ponieważ po 1 tygodniu padł i dostałem nowego, ale rev. 2 :cry:

Sprzedałem ją i kupiłem Epoxa. Dla mnie jedyną jego wadą jest dość słaby dźwięk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja polecam Gigabyte K8NS rev. 1 i Epoxa 8KDA3I rev. 3.2 i wyższe.

Miałem obie płytki i po obu mam pozytywne wspomnienia.

Gigabyta miałem krótko, ponieważ po 1 tygodniu padł i dostałem nowego, ale rev. 2 :cry:

Sprzedałem ją i kupiłem Epoxa. Dla mnie jedyną jego wadą jest dość słaby dźwięk.

tak tylko kup sobie nowego K8ns w rev 1

co do płyty to już zamówiłem Eopxa 8kda3i

w zwiazku z tym mam pytanko która karta muzyczna jest lepsza mój stary SoundBlaster 128 czy ten dzwiek zintegrowany na Epoxie tzn ALC-655 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wystarczylo przeczytac podsumowanie receznzji, do ktorej podalem link :>

Płyta kosztuje około 260 złotych, co stawia ją na równi z Gigabyte K8NS. W porównaniu do K8NS rev 2.0 Epox 8KDA3I jest dużo lepszą płytą. W porównaniu do K8NS rev 1.1 prezentuje się bardzo podobnie, układy zasilające równie mocne. Przyznajemy jej 9/10. Punkt obcinamy za kiepską jakość zintegrowanego dźwięku. Polecamy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi