kalipawel Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Czesc mam problem . Chce jakis dobry darmowy program do katalogowania zdjęć . Mozecie mi jakis polecic ?? Sciagnalm PicaJet . Jest dobry ale to niestety wersja trial . Podajcie namiar na pelna wersje proga lub jakies inne pelne wersje za free . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisia Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 kalipawel napisał(a): Czesc mam problem . Chce jakis dobry darmowy program do katalogowania zdjęć . Mozecie mi jakis polecic ?? Sciagnalm PicaJet . Jest dobry ale to niestety wersja trial . Podajcie namiar na pelna wersje proga lub jakies inne pelne wersje za free . Bardzo dobry jest program Picasa2 np. stąd Jest darmowy i także po polsku :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Wisia napisał(a): Bardzo dobry jest program Picasa2 np. stąd Jest darmowy i także po polsku :) Pozdrawiam Ja tez mam mase zdjec zrobionych cyfrowka, musze sie jakos za to zabrac, sproboje tego porgsa co poleciles ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...