ath Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 http://gamershell.com/news/28467.html Testowal ktos, na scr wyglada calkiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) no ja zassalem ale wywala mi błąd przy rozpakowaniu :( fuck jak ktoś może to niech wrzuci na rapida te dwa pliki Błąd CRC w Textures\SW_CharacterTextures.utx. Plik jest uszkodzony Błąd CRC w Textures\SW_PCMeshes.utx. Plik jest uszkodzony Edytowane 2 Marca 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) A skad ssales, ja z gamershell i wszystko ok. Ja bym wrzucil, ale mam marny upload a te dwa pliczki ok. 45mb zajmuja. Zassij moze z fileplanet. ;] edit Nawet jako tako chodzi na moim kalkulatorze. ;] Pierwsze wrazenie -> czysty ut. Edytowane 2 Marca 2006 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 jak dla mnie to tekstury przypominają dooma 3 fajne to ? opłaca się ściągać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tek9 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 no ja zassalem ale wywala mi błąd przy rozpakowaniu :( fuck jak ktoś może to niech wrzuci na rapida te dwa pliki Błąd CRC w Textures\SW_CharacterTextures.utx. Plik jest uszkodzony Błąd CRC w Textures\SW_PCMeshes.utx. Plik jest uszkodzony http://rapidshare.de/files/14537617/tex.zip.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 jak dla mnie to tekstury przypominają dooma 3 fajne to ? opłaca się ściągać ? Jak lubisz ut, to warto. Pogralem troche na necie i sa jakies problemy, ktos zaklada gre, sa spore lagi rzedu 200-300, rozgrywka trwa 2-3min i disconnect hosta. Wchodzilem do kilku gier i ciagle to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ale którego UT :P 2k3/2k4 - dla mnie się średnio podobał, natomiast "zwykły" UT był niesamowity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Daj se lepiej ... szkoda to zasysac :/. Taki pariah normalnie , w najwyzszych detalach smiga chyba ze 120 fpsow grafa nawet spoko ale cos mi sie to nie widzi . Tournament lepszy aczkolwiek tez nie przepadam za nim zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JestemNoobem Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) Doom3, Quake IV, Pariah, UT... kolejna przyszłościowa strzelanka Mi znudziły się one już po Doom3, dziękuje ale niezargam Edytowane 3 Marca 2006 przez JestemNoobem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Mi sie gierka bardzo spodobala. ;] Jak odblokowac pozostale bronie i zablokowany tryb gry ? Jest zakladka cheats, czyzby po wpisaniu jakiegos kodu mozna bylo to osiagnac, bo np. boty strzelaja z innej broni niz jest dostepna. Premiera 21 marca, czekam na ta gierke, bo aktualnie nie mam w co grac na multi. ;] Tylko to menu strasznie biedne im wyszlo, mam nadzieje, ze do full'a zrobia cos efektowniejszego, bo to jest naprawde cieniutkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Gral ktos moze w plena wersje ? Slyszalem, ze juz jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Gral ktos moze w plena wersje ? Slyszalem, ze juz jestsprawdzilem to wczoraj i tego zaluje , syf jakich wiele Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 sprawdzilem to wczoraj i tego zaluje , syf jakich wieleto jest coś ala unreal 2 czy gorsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Mi tam sie Unreal 2 na maxa podobal. Przeszedlem go 2x. Gdyby tylko zakonczenie bylo lepsze. Jesli ta gra bedzie na styl U2 to wciagam ja jak nic Edytowane 27 Lipca 2006 przez hose27 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 to jest coś ala unreal 2 czy gorsze? gorsze , nawet nie ma single tylko walka z debilnymi botami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hose27 Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 uuuuuuuu - to nie chce :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 gorsze , nawet nie ma single tylko walka z debilnymi botami Mi to nie przeszkadza, bo nigdy nie gram z botami tylko z ludzmi, po to w koncu mam internet. :lol2: Jest to typowa gra pod mp, wiec brak sp nie jest niczym nadzwyczajnym. Co do al to juz nic mnie nie zaskoczy po fear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Mi sie ta gra bardzo podoba, dobra grafika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 pograłem...sam ze sobą :| nie ma żadnego serwera na liście :lol: powiem tak : bardzo dziwne sterowanie, a czestotliwosc ruchu myszką to chyba "lekko" przesadzona wygląda to u mnie tak, działa spoko (myślę, że 30-50fps) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Lol jak gralem w full'a to jeszcze kilka bylo, chyba gra zostala porzucona przez graczy i tworcow. :lol2: Z tego co tam sobie kiedys pykalem to nawet fajnie bylo, ale ogolnie wyglada mi na produkt nie ukonczony, zaczynajac od wygladu menu, konczac na malo ambitnych trybach gry i ilosci map. 2 dni to meczylem i poszlo do piachu. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarooo Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Są servery cały czas zawsze jak wejde to są conamniej 6. Na dwoch z nich jest zawsze kilka ludzi wieczorem janwiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 tam bez fova 105 nie da się grać :lol: poza tym gra poszła do kosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...