Gość MaRuH Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Witam. Kupiłem sobie dziś kabel USB do telefonu wszystko zainstalowałem stery itd no to daje np Image editor chce zgrać jakiś obrazek na fona wybieram jakis obrazek klikam na download i nic, nic sie nie zgrywa ani dzwieki nic, tak jak by komp nie widzial tego kabla albo coś,co to moze być?? aha i wyskakuje mi takie coś jeszcze ,,Failed to start synchronisation settings.No connection. Miał może juz ktoś podobny problem.Bardzo prosze o pomoc. Edytowane 2 Marca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 sony ericsson t630, XP SP2,typ kabla to nie wiem jakis normalny pod USB,typ oprogramowania to jakies normalne stery na dołonczonej CD od kabla pisze USB DATACABLE DRIVER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...