Liquid Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Zamierzam zmienić płytę :lol:, i mam niemały problem co wybrać? Myślę o takiej z chipsetem KT266. Doradzcie mi czy EPoX 8KHA+ to dobry wybór, bo chciałbym podkręcić mojego Durona 600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Normalnie pytanie z grubej rury poszukac Ci się nie chce :?: EPOX 8KHA+ i KONIEC :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 doskonaly wybor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 temat ten był już tyle razy rozważany że nic nie bede gadal , poszukaj sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Naturalnie że Epox :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...