MaxximuS Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witam Czy warto jest inwestowac w tego lapotpa i kupic go ? czy to tylko ładna zabawka... ? Miła ktoś kontakt z tym laptopem bądz widział gdzieś rezenzje ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raccmark Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Znajomy z pracy przywiozl sobie 17'tke ze stanow. Mialem z nim styczność, a właściwie mam na codzień. Myśle, że nie byłoby wielkim problemem naciągnać kolegę na udostepnienie mi go do recenzji. Na tyle na ile mialem z nim kontakt to moge powiedziec ze jest - cholernie niepraktyczny, wielki jak smok i ciezki jak cholera. nigdzie sie nie miesci :) do zadnej torby (no ale to juz szczegol) - jak na moje potrzeby zamulony przez windows media center + do gier wysmienity + matryca... ciezko dobrac slowa. heh sama jej wielkosc (jak na lapa) przygniata + no i jak dla mnie estety. WYGLĄD + najnowsze bajery, nawet takie ktorych sie nie uzywa, ale to tak jak z samochodem. zawsze ma sie lepsze samopoczucie majac bmw z abs, ebd, sm, prc, bas, itp. niz zwykla podstawowa beemke :) z takich hi-endowych osobiscie wolalbym ferrari Edytowane 2 Marca 2006 przez raccmark Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczer Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Jeżeli ma ci słuzyć tylko w domu to troche za mała matryca, ale mimo wszystko jest ona jedną z lepszych. Jednak jeżeli masz go traktować jako przenośny to nie polecam. Widziałem taki w Media Markt i niestety tak obpalcowany, ze szok. Sądząc po materiale będzie dośc trudny do czyszczenia, a co za tym idzie podatny na rysowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Waga laptopa nie odgrywa kilogram +/- nie robi róznicy a co powiecie na Dell XPS M170 ? czy jest on w polsce do kupienia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treumatic Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 (edytowane) ja moge sie podzielic infromacjami ale dopiero w czwartek :D (toshiba) No to sie dziele. Laptop jest rzeznia...:) 2 calkiem niezle stereofoniczne glosniki, wkoncu mozna posluchac muzyki na laptopie. Juz nie bede mowil ze jak DVD sie z tego odpali to jest naprawde niezle.. Wyglad: zajebisty srebna obudowa, otwierasz i pieknie wyszlifowane na czarno wszystko. Faktem jest ze jest troszke ciezki, do mobilnych za bardzo to on nie nalezy. Jasnosc w lapie naprawde niezla to tyle co na poczatek moge powiedziec. dalem 6300 zl p.s trzeba tez wywalic kilka bzdetow jakie sa standartowo instalowane i system pieknie chodzi Kolejnym bajerem jest Media Center. Do tego pilota dostajesz i wszystko bez problemu odtwarzaaj z kompa ( dvd,xvid i reszta, mp3...) Oczywiscie to najbardziej sie przyda jak ma sie nascianie 32 lcd'eka . Ogolnie super jestem zadowolony z tej Toshiby. Edytowane 13 Marca 2006 przez treumatic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...