NIUTI Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Witam, czy moglby by sie wypowiedziec osoby mające pompki cwu lainga, czy grzeją sie one im? moja na oko , a raczej na reke ma 30-40 st. i cos za bardzo mi sie to wydaje, nie wiem czy jest sypnieta czy jak, w kazdym razie podgrzewa wode mi calkiem niezle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) odpowietrzyles ja porzadnie? chłodzenie wody masz porzadne? wiele moze byc powodów. mam lainga Edytowane 2 Marca 2006 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 odpowietrzyles ja porzadnie? chłodzenie wody masz porzadne? wiele moze byc powodów. mam lainga co znaczy odpowietrzyc porzadnie ??? jest cicha jak makiem zasial wiec mysle ze jest porzadnie odpowiertrzona, chlodzenie wody ? mam 2 wentyle 120 na 5 v, jak masz lainga to wg ciebie jaka jest pompka jak ja dotkniesz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 powiem tak - mam 4 bloki w układzie i porzadnie odpowietrzona pompe i zaleznie od ustawienia wiatraków (od 5-12V) albo jest ciepła i to czuc (5V) albo jest zimna(12V). chłodnice mam freezera 2. chociaz mysle ze to raczej wina tego ze procesor i inne komponenty daja tyle ciepła... pamietaj ze ta pompka ma zaledwie kilka watt - to nie jest 30 wattowy potwór z leszna - nie powinnna az tak podgrzewac wody. jesli jest cicha jak makiem zasiał to najprawdopodobnej jest dobrze odpowietrzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molu Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 - to nie jest 30 wattowy potwór z leszna - nie powinnna az tak podgrzewac wody30 nie ma tylko 25 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...