joker22 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 witam dzisiaj zalozylem nowy dysk model jak w temacie, podpiety jest pod plyte Asus K8N-VM GF6100 VGA S754...nie zwrocilem uwagi przy instalce windowsa xp pro ze jak dzielilem go na partycje C (40GB) D (40GB) i E powinno miec okolo 80 GB ale patrze juz po instalce systemu ze tak nie jest , jak zainstalowalem winde sformatowalem pozostale dyski a tu nagle na E tylko 50 GB co to moze byc ?? zapuscilem jeszcze raz instalke windy no i faktycznie wykrywa mi tylko ok 130 GB mimo ze w Biosie podaje mi ze ten dysk ma 160 GB, zapodalem fdiska usunalem wszystkie partycje i stworzylem jedna glowna nagle przy instalce podawal mi 158GB a jak znowu zarzucilem instalke win xp usunalem ta jedna partycje to znowu mi podaje ze ma tylko 130GB dostepne... co robic zainstalowac cos do partycjonowania dyskow i poszukac brakujacych GB czy to moze cos sprzetowego jest ?? POMOCY !!! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Było, co najmniej 3 razy w tym tygodniu ... o trzy za dużo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...