jbill Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Probuje zrobic strone...problem w tym ze gdy chce zastosowac texture lub kolor jako tło wyswietla mi cos zupełnie innego..np zamiast srebnego-->niebieski..to samo z texturami...uzywam pajaczka i firefoxa 1,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 (edytowane) a jakis kod przykłądowy... namiar na sronkę? Wybacz ale wierzę w kod a nie w intuicję ludzi :wink: Edytowane 3 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Hmm... niebieski - #0000ff srebrny - #dddddd (chyba). #0000ff != #dddddd -> albo zepsuty monitor, albo coś kręcisz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbill Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 hhmm wpisujac wartosci np. srebrny - #dddddd wychodzi mi srebrny..jednak jak wpisze silver..mam niebieski...to samo jesli chce ustawic texture jako tlo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Napisz w jakiej przeglądarce ci się tak dzieje. Sprawdziłem w operze, ie i mozilli (nie ff) i silver jest silver. Daj screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbill Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 firefox 1.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 dlatego bezpieczniej jest uzywac kodow niz nazw - nazwy sa oki przy podstawowych kolorach, ale bardziej uniwersalne sa jednak kodowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Dokładnie tak jak napisał @ayem, używamy kodów, a nie nazw, wtedy przynajmniej jest dokładnie tak jak chcemy :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...