lobuz007 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Witam, mam film po angielsku na dvd, i teraz moje pytanie czy jest jakis program aby odtwarzal ten film a jednoczesnie mozna bylo by zaladowac napisy do tego filmu tylko ze z versji divix (vplayer nie czyta dvd), a tak miedzy wierszami czy ktos wie (ja juz zapomnialem jak mam 2kompy w sieci i chce komunikat tzn zwykly tekst przeslac z jednego do drugiego to sie w start i uruchom i cmd zdaje sie wypisywalo takie polecenie send adres ip i cos tam dalej tylko nie pamietam, ktos pamieta? ; )m dzieki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Niewiem czy dobrze zrozumiałem ale, chyba każdy program do filmów odtworzy Tobie film dvd jeśli wgrasz sterowniki których domyślnie brak. Potem np z playera z klcodecpack wczytujesz napisy i już. A jesli wolisz nagrac sobie na dvd film i osobno napisy i chcesz zeby czytało ci to w kinie domowym to przerabia sięnapisy programem SRT v1.1 jak ja mam, chyba już stara wersja :] ale działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...