Ergo5 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Właśnie staram się "ciut" unowocześnić kompa kumpla. Mini tower :mur: z płytą główną Shuttle MV42 ze zintegrowaną grafiką. Płyta ta obsługuje AGP 1x, 2x i 4X. Moje pytanko to czy jest możliwość odpalić na tej płycie Radeona 9550, który jak wiadomo chodzi na AGP 8x. Włóżenie tej karty powoduje, że komp kręci wentylatorami i na tym kończy działalność, natomiast po wrzyceniu starej TNT odpala bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Radek powinien chodzić na AGP 4x i 8x bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 9550 latają na AGP x4 :) Wiem bo mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 dokładnie Radek 9550 chodzi na AGP 4x, jeżeli da sie wejść do biosu, to poprostu wyłącz tą zintegrowaną grafike i już, a tak pozatym to jaki kolega ma zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...