poodel69 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Czy jest możliwość,że mój MC odmówił posłuszeństwa po 2 miesiącach bezawaryjnej pracy na moim konfigu? Wcześniej było wszystko w jak najlepszym porządku, nawet troszkę podkręciłem,ale w momencie awarii wszystko było w defaulcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Sprzęt z siga chodził u Ciebie na MC 350GTF? Respect jak tak, toć GTF się pod ten konfig nie nadaje, ma nie za mocą linię 12V. Poza tym, to chyba przydałby się w ogóle mocniejszy zasilacz, przynajmniej jakiś 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ten modecom ma taka sama mocna linie jak twoj fortron :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Tylko że 350GTF ma skłonności do przegrzewania się, tu predzej bym upatrywał przyczynę awarii. MDN ma 12cm wiatrak a więc się nie przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 ten modecom ma taka sama mocna linie jak twoj fortron :)Tylko ja nie mam takiego konfiga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 GTF to mocna zasiłka wbrew pozorom i taki config nie powinien być problemem. Jednak przy takim obciążeniu ten zasilator działa już blisko granicy i jak BENITO napisał, lubi się przy niej grzać. Pewnie był wyciszony jakąś akasą pojedynczą? Aj em rajt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poodel69 Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Był zwykły wentyl,taki jaki był:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...